To av Norges mest populære stasjonsvogner er nå på 4×4-kampanje.

Škoda Octavia har gjort stor suksess i Norge etter at den ble lansert i 1996. Siden den gang har det kommet i flere generasjoner, senest nå i 2016, og modellen har i flere år vært Norges mest populære stasjonsvogn.

Storebroren Škoda Superb biter like bra fra seg på salgsstatistikkene og begge er bestselgere hos Skrim Bil her i Kongsberg.

– Det er lett å la seg begeistre av Škoda Octavia og Superb, og det er det mange som er, forteller Trond Arne Opsahl, salgsansvarlig for Škoda hos Skrim Bil.

– Begge holder en høy kvalitet, har god plass og masse utstyr – til en lav pris – med en høy annenhåndsverdi. Det er ikke mange konkurrenter i denne klassen som har.

– De er rett og slett klassens beste på både plass og pris og en soleklar familiefavoritt, forklarer han.

I disse dager har de en kampanje gående på 4×4. Det betyr at du kan skaffe deg en splitter ny Octavia eller Superb med 4×4 med 25.000 kroner i rabatt. Helt frem til og med 31. mars, 2018.

Trond Arne Opsahl.

– Biler med firehjulstrekk har kommet som et skudd i Norge de siste årene og spesielt her i Kongsberg eller om du skal opp til hytta, er det helt ypperlig med litt ekstra drakraft, smiler Trond Arne.

Nysgjerrig? Det er bare å ringe Skrim Bil på telefon: 32 76 94 40 eller besøke nettsidene deres her. 

Octavia. Foto: Skoda

 

 

 

 

3600.no

Se alle innlegg