Legender spilte på Kongsberg Jazzfestival

Det er sommerkvelder som dette man skaper minner som lever for evig! 

Band: Toto
Hvor: Kirketorget
Når: Lørdag 8. juli, 2017

Gamlegutta fra Los Angles gjestet lørdag 8. juli Kongsberg Jazzfestival. De har holdt koken siden 1977, og stiller enda mannsterke for å videreføre rockens legat.

Se en bildespesial her. Foto: Hyunjung Kim

Sommeren var endelig kommet for å vise sin varme og glans på Kirketorget med 80- talls favorittene; Toto som briljerte med sin nostalgiske oppsetning.

Det er sommerkvelder som dette man skaper minner som lever for evig! 

Det er så mangt man kunne trukket frem da jazzbyen Kongsberg har æren av å gjeste store artister som Toto. Publikum var rolig og behersket, men sang med da de fremførte sine større klassikere.

Jeg vil tro det er mange i mengden som har ventet lenge for å se sine gamle helter opptre.

Av høydepunkter må man nevne Rosanna, som får publikum til å synge med. Det var virkelig magisk å se en slik velkjent klassiker bli spilt i bergstaden.

Showet avsluttes til Africa som traff en full innertier. Publikum var velkjente med strofene, og sang med i det Kongsberg jazzfestival 2017 satte sitt punktum.

Vi takker for nå, og lar roen senke seg over byen. Det er over for jazzgate, jazzbox, jazzklær, jazz-stemning og jazzføtter for denne gang – men vi ses absolutt til ny festival neste år!

3600.no

Se alle innlegg