Nettmagasinet 3600.no søker journalist

– Vi vokser og har behov for en allsidig, positiv, dyktig og selvgående journalist

Nettmagasinet 3600.no ble etablert 1. september 2015. Magasinet finansieres av lojale og lokale annonsører og er gratis for leserne. Vi leverer ikke dagsaktuelle nyheter, men fokuserer på de gode, glade og lokale sakene – med fine bilder og videoer. I juni 2016 er vi fem faste medarbeidere og fire frilansere. I tillegg til Nettmagasinet driver vi også reklamebyrået Digitalressurs som leverer tjenester i form av medierådgivning, foto, video, nettsider og grafisk design. Økende etterspørsel betyr at vi nå skal styrke staben med en journalist i 50% fast stilling – med store muligheter for utvidelse og lederansvar – for rett person.

– Vi opplever økende etterspørsel etter våre tjenester og behøver større ressurser for å levere godt innhold til vårt nettmagasin, sier Bjørn Isaksen, daglig leder, redaktør, fotograf og journalist i 3600.no.

– I tillegg har vi inngått en langsiktig avtale med en del større aktører i Kongsberg og lanserer snart en ny spennende nettløsning. Der skal vi også levere innhold i form av journalistiske saker, videoer og foto. Det betyr at vi må styrke staben med flere journalister, sier Isaksen.

– I september flytter vi fra Bekkedokk og inn i nye lokaler sammen med innovasjonsmiljøet i Kongsberg. Det kommer til å gi oss ytterligere vekst.

Nettmagasinet lyser nå ut fast stilling som journalist – i første omgang en 50%-stilling.
– Vi tror at behovet raskt blir en 100%-stilling, men vi tør ikke love mer enn vi kan holde. Finner vi en person som er allsidig, selvgående og som i tillegg kan video og videoredigering, er veien kort til en svært spennende heltidsjobb med store muligheter.

Formelle krav til søkerne?
– Vi er i utgangspunktet lite formelle, men vi er veldig opptatte av resultater og kvalitet. Hvilken bakgrunn og utdanning du har spiller mindre rolle, men du må beherske norsk og skrive godt – i tillegg må du levere gode bilder, sier Bjørn Isaksen.

– Vi leter etter selvgående, fleksible og kreative medarbeidere som ser på endringer og omstilling som noe spennende og utfordrende. Det er en selvfølge at du er uredd, omgjengelig og grunnleggende positiv til byen vår. Det er viktig!

Stillingsannonse journalist

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg