Det er mye som er morsommere enn å vaske bilen.

TIPS: Sett fra deg bilen i Skauløkka parkeringshus i Hasbergtjerndalen, avtal med gutta hos Kongsberg Bilpleiesenter AS – gå på jobb, eller finn på noe gøy. Hent bilen når det passer deg (parkeringen er selvfølgelig gratis) og kjør hjem med verdens reneste bil – og samvittighet 🙂

– Vi gjør alt fra vanlig bilvask til polering, luktfjerning, lakkrens, motorvask og lakkforsegling, sier Yossef Mohammadi hos Kongsberg Bilpleiesenter AS.

Bestill time herKBSsvart kopi eller ring 400 60 361 / 400 53 248 – Se prisliste

Stikk innom nettsidene til Kongsberg Bilpleiesenter AS

– Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de beste løsningene og produktene for bilpleie, sier Mohammadi.

Meguiars bilpleieprodukter
Meguiars er verdenskjent for sine gode bilpleieprodukter, og spesielt vokse- og detailerproduktene er anerkjent som topprodukter.  Meguiars er utviklet i USA, hvor merket nærmest har fått kultstatus blant bilfolket. Kongsberg Bilpleiesenter benytter Meguiar’s bilpleieprodukter i mange av våre tjenester, gjerne etter avtale med kunden.

Nanolex
Med våre Nanolex-produkter går vi hardt inn for å kunne gi deg det absolutt beste innen totalbeskyttelse av bilen din – både når det gjelder varighet, effekt og performance. Nanolex binder seg til overflaten gjennom et Sol-Gel system og bidrar til ekstrem beskyttelse og nye dimensjoner innen vask, vedlikehold og bilpleie.

Meny:

 • Utvendig bilvask.
  Trenger bilen din skikkelig utvendig rengjøring?  Etter slaps og søle samt salting av veiene vinterstid er det en god investering å foreta en gundig vask & rengjøring av hele bilen.  Vi utfører grundig bilvask etter dine ønsker.  Kombiner dette gjerne med en grundig polering, se nedenfor.
 • Innvendig vask og rens.
  Innvendig renser vi alt som er viktig å holde rent, f.eks. dashboard, vindusruter, innvendig kledning i (kunst)skinn eller plastmaterialer, seter, gulv inkl. gulvmatter, bagasjerom etc. etc.  Overlat dette til de profesjonelle en gang i blant.
 • Motorvask
  Motorvask er viktig for å holde din bil i skikkelig stand.  En grundig motorvask fjerner skitt og olje fra hele motoren, noe som er bra både for det mekaniske og elektriske systemet (kan bla. forhindre utladning av batteri, krypstrømmer og overledning).
 • bilpleieDekkskifte
  Lei av å selv skifte dekk 2 ganger i året?  Er denne jobben for tung for deg eller helsen din?  La oss bytte dekk raskt og effektivt for deg.  Vi vasker samtidig dekk og felger slik at disse er klar til bruk til neste gang det skal byttes dekk.
 • Lakkrens
  Etter hvert som bilen brukes, vil lakken bli mattere og mattere – spesielt pga. vær og føreforhold.  En skikkelig lakkrens en gang i blant opprettholder lakkens glans og bidrar til at lakken holder seg pen over lang tid.  Skal du selge bilen?  Da kan en skikkelig lakkrens få fram lakkens glans og således bidra til at du får en høyere pris.  La oss gjøre det for deg!
 • Polering
  Polering av lakken er viktig over hele bilens levetid.  Maskinpolering i forbindelse med maskinvask er langtfra godt nok.  La oss ta en grundig polering av bilen, i alle fall 1 gang i året, så holder du lakken pen, og den bevarer sin styrke og glans bedre.
 • Lakkforsegling
  Lakkforsegling er virkelig en god investering.  Forseglingen legger seg som en hinne utenpå lakken, noe som forhindrer skitt, asfalt og salt å gjøre skade på lakken.  Lakkforsegling reduserer behovet for senere polering, og bilen blir lettere å holde ren i lag tid fremover.  La oss lakkforsegle bilen så snart som mulig etter anskaffelse!
 • Bakterie- og luktfjerning
  Ettersom bilen blir eldre, og kanskje som følge av «søppel» fra både voksne og barn, kan dette forårsake både dårlig lukt fra bilens interiør.  Dette kan ofte skyldes bakterier som får feste i seter, på gulv osv.  Hvis du overlater bakterie- og luftfjerningen til oss, vil du få en bil som lukter «ny» og frisk, spesielt sammenlignet med hva det var på forhånd.

Kontakt oss:

Kongsberg Bilpleiesenter AS
Hasbergs vei 66
3616 Kongsberg

Telefon: 400 60 361 eller 400 53 248

E-post:
info@kongsbergbilpleiesenter.no

 

3600.no

Se alle innlegg