Nå kan du se denne filmen før den får verdenspremiere!

Det er mangt å fryde seg over på det store lerretet til Krona Kino i helgen. Hele 4 premierer og en snikpremiere på en blockbuster som egentlig ikke skal vises på kino før i midten av mai, er noe av det de kan friste med.

Se hele kinoprogrammet her. 

EKSKLUSIV SNIKPREMIERE: KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD

Premiere 5. mai. 
Guy Ritchie har regien på dette actioneventyret, med Charlie Hunnam i rollen som King Arthur. Filmen er en ny versjon av den klassiske Excalibur-myten, hvor vi ser Arthurs reise fra gaten til tronen.

Når faren til Arthur blir drept tar Vortigern, Arthurs onkel, tronen. Fratatt sin fødselsrett og uten anelse om hvem han egentlig er, vokser Arthur opp på den harde måten, i bakgatene i byen. Men, idet han drar sverdet opp av stenen, blir livet hans snudd opp ned og han er nødt til å erkjenne sin egentlig arv… uansett om han liker det eller ikke.

Som de første i verden får kinoer i Norge vise filmen i helga. Den har ordinær verdenspremiere 10. mai.

Kjøp billetter til King Arthur: Legend of the Sword her. 

Se traileren her:


NORGESPREMIERE: FRANTZ

Premiere 5. mai. 
Ny film fra mesterregissør Francois Ouzon! Det er like etter 1. verdenskrig. I en liten tysk by, går Anna hver dag for å sørge ved graven til sin forlovede, Frantz, som ble drept under kamphandlinger i Frankrike. En dag ser hun en ung mann som også legger blomster på graven. Det er den unge franskmannen Adrien, som påstår han kjente Frantz. Hans nærvær så kort tid etter at krigen er over, skaper uro i byen.

Kjøp billetter til Frantz her. 

Se traileren her:

 


NORGESPREMIERE: THE SHACK

Premiere 5. mai. 
Når tårene kommer bare av traileren, er det nok en sterk historie i vente. Foto: Filmweb


The Shack tar oss med på en fars spirituelle reise. Etter å ha opplevd en familietragedie synker Mack Phillips (Sam Worthington) ned i en dyp depresjon som får han til å tvile på sin innerste tro. En dag mottar han et mystisk brev som oppfordrer han til å finne en forlatt hytte, dypt i Oregons villmark. Under tvil reiser Mack til hytta, og finner her en gåtefull trio ledet av en kvinne som heter Papa (Octavia Spencer). Gjennom dette møtet oppdager Mack viktige sannheter som endrer hans oppfatning av tragedien som har rammet han, og som vil forandre livet hans for alltid.

Kjøp billetter til The Shack her. 

Se traileren her:

 

NORGESPREMIERE: RICHARD STORKEN

Premiere 5. mai. 


Den foreldreløse spurven Richard vokser opp i en storkefamilie, og tror derfor at han er en av dem. Når storkene trekker sørover til Afrika om høsten, må de forlate Richard, en liten spurv vil ikke overleve den lange reisen. Men Richard er en modig fyr, og bestemmer seg for å følge etter.Richard vil bevise at han er en stork, bare litt annerledes. Han allierer seg med den forvokste pygméugla Olga og diskoundulaten Kiki – sammen haiker de gjennom Europa med buss, tog og båt, på jakt etter Richards familie.

Kjøp billetter til Richard Storken her. 

Se traileren her:

 

PREMIERE: YOUR NAME

Premiere 5. mai. 
Mitsucha og Taki har aldri møtt hverandre. Hun bor på landet og lengter etter storbylivet, han er i Tokyo og ønsker seg et enkelt liv på landet. Alt endres når de en dag plutselig bytter identitet. Hennes sjel har tatt plass i hans kropp og hans i hennes. Er båndet mellom dem sterkt nok til å føre dem sammen?

YOUR NAME er den største animasjons-suksessen i Japan siden CHIHIRO OG HEKSENE i 2001.

Filmen lanseres kun i originalversjon (japansk tale og norsk tekst).

Kjøp billetter til Your Name her. 

Se traileren her:

https://youtu.be/VgixlvX28-g

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg