På 30 år har Krøderen Elektro AS vokst til å bli Buskeruds nest største, og Kongsbergs største elektrikerbedrift.

Krøderen Elektro AS er en suksesshistorie. Siden oppstarten i Krødsherad 1986, har bedriften etablert avdelinger i Sigdal og på Modum – og sist nå i Kongsberg i 2013. Etter 30 år i bransjen har Krøderen Elektro faktisk blitt Buskeruds nest største elektrikerbedrift med 102 ansatte.

– Vi leverer det meste til de fleste, fra private hus og hytter til større anlegg. Dekningsområdet for Kongsberg-avdelingen er fra Hvittingfoss til Rødberg og deler av Telemark, sier Vegard Jelstad, daglig leder i Krøderen Elektro.

– Vi har ansatte med høy kompetanse og med 102 ansatte i nærheten er vi fleksible og kan raskt flytte kompetansen dit det er behov.

I en moderne elektrikerbedrift er gode råd overfor kundene et viktig område.

– Vi er nok like mye rådgivere som selgere. Det er bare å komme innom lokalene våre i Storgata 8 (inngang fra Stasjonsbakken), sier Bent Bjerke, avdelingsleder på Kongsberg.

Med «Elektriker på dagen» gir Krøderen Elektro en garanti mange kan like.

– Dersom det er er behov for å få utført mindre jobber, stiller vi med elektriker neste arbeidsdag, forteller Bent Bjerke.

Her finner du nettsidene til Krøderen Elektro AS

I 2014 ble Krøderen Elektro AS kåret til Norges beste opplæringsbedrift av NHO. Bedriften satser bevisst og helhjertet på lærlinger, og juryen satte stor pris på at rundt 30% av de ansatte i Krøderen Elektro er lærlinger.

Les «En verdig vinner» i lokalavisa Bygdeposten.

– Mye har forandret seg når det gjelder bruken av elektrisitet i private hus og hytter de siste årene, forteller Vegard Jelstad.

– Dagens krav til et elektrisk anlegg er annerledes enn for 10 eller 20 år siden. Det er mobilladere, elektriske duppeditter, terrassevarmere og ladere til el-biler og alt mulig annet som ingen visste om for 20 år siden. Smart å ta en grundig elektro-sjekk av boligen – det er en rimelig forsikring som også kan gi reduksjon i forsikringspremien.

– Sørg for at huset og hytta har et sikkert el-anlegg – det kan vi hjelpe deg med.

3600.no

Se alle innlegg