Det blir en innholdsrik høst!

Kongsberg Musikkteater kan denne høsten by på en innholdsrik og variert meny for alle kulturinteresserte!

Det lokale kulturlivet blomstrer side om side med de store nasjonale artistene og forestillingene. Med over 40 forestillinger på høstens fire måneder har Kongsberg fått et viktig tilskudd til byens kulturtilbud!

Mange kjente artister besøker Kongsberg Musikkteater denne høsten.

Det er fantastisk at store norske artister som Halvdan Sivertsen, Helge Jordal, Tor Endresen og Hilde Økland kommer til Kongsberg Musikkteater for å spille konserter.

En godtepose for alle musikkinteresserte!

Det blir også mange musikalske show denne høsten, med blant annet Creedence Story Night, – et absolutt «must» for alle CCR fans der ute. Ingrid Bjørnov er i disse dager ute på turne med sitt Steinway to Heaven show, og tar selvfølgelig turen innom Kongsberg Musikkteater. Queenshowet The Show Must Go On med Åge Sten Nilsen kommer også, – dette må man ikke gå glipp av for det er siste gang han tar med herligheten ut på de norske veier. Ikke minst kommer de fantastiske publikumsfavorittene Vamp igjen til Kongsberg.

I hele høst har Bjørn Eidsvåg spilt forestillingen Etterlyst: Jesus for fulle hus på Det Norske Teatret i Oslo. Nå tar han med seg forestillingen på Norges-turné. Pressebilde
Bli med til Gran Canaria. Pressebilde

For å ikke glemme Kongsbergs egne Anne Marie Ottersen, som returnerer med Britt Elisabeth Haagensli i en fortsettelse på suksessen «Gammel dame er vond å vende», hvor radarparet denne gangen drar til syden i forestillingen «De glade damene på tur».

Da julen nærmer seg blir julestemningen ivaretatt med blant annet Swinging Christmas med Marinemusikken og Lisa Stokke. Elvis Blue Christmas med Stephen Ackles, Pål Flåta og Vidar Busk kommer også for å holde forestilling i sann Elvis ånd – dette er bare noe av hva Kongsberg Musikkteater stiller med for å ringe jule inn.

Lokale artister på høyt nivå

Ida Løvlie Hidle vil gjeste Musikkteatret. Pressebilde

Det kommer selvfølgelig også lokale artister. Blant andre Ida Løvlie Hidle og felespiller Even Tråen. Damekoret Dameetagen med Siri Christensen i spissen og Laagen gospelkor sørger for realt trøkk og god stemning!

 

Noe for de små også!

Det er også kommet et meget godt tilbud for de små, i høst er det satt opp flere forestillinger med blant annet Bukkene Bruse på Badeland, Dyrene i Hakkebakkeskogen – som forøvrig er allerede utsolgt, og ekstraforestilling er satt opp! Komiker og buktaler Erik Mogeno kommer med førjulsmoro for hele familien.

Valgdebatter og foredrag

I tillegg til forestillinger på høyt nivå med både nasjonale og lokale artister, vil det også være ulike foredrag og åpne møter. I høst er det duket for stortingsvalg og det vil bli holdt valgmøter ved Kongsberg Musikkteater.

Kongsberg har fått et realt løft med med Kongsberg Musikkteater som tar kulturlivet opp til nye høyder. Det er imponerende variasjonen og kvaliteten på artistene og tilbudene denne høsten – så ikke la muligheten gå fra deg, og hiv deg med da vel!

For mer informasjon, besøk nettsidene deres her.

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg