Kongsberg Boligbyggelag satser på å nå 5000 medlemmer innen utgangen av 2020.

– Målet om å nå 5000 medlemmer er viktig for oss. Klarer vi dette, så deler vi ut to gavekort til en verdi av 5000 kroner hver, forteller Morten Fretheim, daglig leder i Kongsberg Boligbyggelag.

Har bikket 4700 medlemmer

Kongsberg Boligbyggelag har nå bikket 4700 medlemmer. Målet om 5000 medlemmer kan definitivt sies å være innen rekkevidde, særlig i forhold til innbyggertallet i en by som Kongsberg.

– At flere og flere har fått øynene opp for de mange fordelene ved å være medlem i et boligbyggelag er gode nyheter. Vi ser også en økning i antall som benytter seg av forkjøpsretten når de skal kjøpe bolig, forteller Fretheim.

Les også: Slik sikret Miriam seg drømmeleiligheten ved bruk av forkjøpsretten.

Trekker to gavekort på 5000 kroner

Alle som melder seg inn på veien til 5000 medlemmer er med i trekningen av to gavekort til en verdi av 5000 kroner hver.

*Gjelder innmeldinger fra og med 1. januar 2020. Gavekort må brukes hos en av Kongsberg Boligbyggelags samarbeidspartnere. Beløpet kan ikke splittes opp.

Morten Fretheim og Gry Karin Mulvik i Kongsberg Boligbyggelag
Morten Fretheim og Gry Karin Mulvik i Kongsberg Boligbyggelag gleder seg til å dele ut gavekort.

Veien inn på boligmarkedet

Forkjøpsretten er blant de aller viktigste fordelene med å være medlem av et boligbyggelag. I tillegg til dette får du gode rabatter, bonus og avslag hos en rekke forretninger og samarbeidspartnere. Som medlem opparbeider du deg hele tiden ansiennitet så lenge du er medlem. Ansienniteten kan også overføres fra ett medlem til et annet.

─ Terskelen for å komme seg inn på boligmarkedet for første gang er rett og slett lavere om man er medlem i et boligbyggelag. Vi ser at flere innflyttere, studenter eller andre som ønsker å bosette seg i Kongsberg har benyttet seg av Felles forkjøpsrett ved kjøp av bolig i Kongsberg. Det samme gjelder også om man en gang i fremtiden skal flytte vekk fra Kongsberg til en annen kommune, forteller Morten.

Meld deg inn i Kongsberg Boligbyggelag her!

3600.no

Se alle innlegg