Klær for Kongsbergpatrioter

Stolte kongsberggensere. Fra venstre: Martine Wedvik, Kjell Gunnar Hoff, ordfører Kari Anne Sand. Foto: Bjørn Isaksen

ASVO-Kongsberg lanserer et nytt produkt.

Den 5. desember, 2018, lanserer ASVO-Kongsberg to helt unike produkter: en hettegenser og en t-skjorte.

Torild Adriansen, arbeidsleder for trykk-avdelingen til ASVO registrerte interesse for produkter som kan relateres til Kongsberg på sosiale medier.

– Noe typisk for byen, og de som bor her, forklarer hun.

Sammen med markeds- og produksjonsleder Ståle Skau har idé blitt til virkelighet og ASVO-Kongsberg er nå stolte av å lansere en «egen» kleskolleksjon til Kongsbergs befolkning.

Gjennom lanseringen ønsker ASVO-Kongsberg å vise at de kan produsere egne produkter og få frem mangfoldet deres.

– Ikke minst gir det nye og spennende oppgaver til våre arbeidstakere. De synes det har vært stor stas å få være med på å trykke våre egne klær, forteller Martine Wedvik, som har vært med i produksjonen, stolt.

ASVO-Kongsberg har over 10-års erfaring med trykk på tekstiler, men dette er første gangen de trykket på vegne av bedriften.

Her kan du lese mer om trykk: Vi er så mye mer enn du tror!

– Salget av hettegenserne og t-skjortene er med på å sikre en variert arbeidsdag, men også midler som gjør at vi kan hjelpe flere, forklarer Ståle.

Saken fortsetter under bildet
En kjent strofe fra Drekkevisa preger baksiden. Foto: Bjørn Isaksen

Tre uker fra idé til salg

Det er faktisk bare tre uker siden ideen så dagens lys.

– Når man har noe man tror på er det lettere å nå målet. Med hjelp fra 3600 har vi på bare tre uker gått fra idé til salg, og det er vi stolte av! smiler Torild og Ståle.

Torild synes det har vært gøy å følge prosessen fra idé til sluttresultat.

– Det morsomste har vel vært spenningen underveis. Det har vært veldig spennende å gjøre noe «nytt». Så får jo tiden vise om det blir noe vi kan fortsette med.

Hettegenserne og t-skjortene kan kjøpes på ASVO-torget på Vestsiden, eller bestilles i deres nettbutikk. 

– Med disse produktene ønsker ASVO-Kongsberg å tilby noe man kan være stolte av til dem som bor i byen. Enten til seg selv, noen som er flyttet fra byen, eller til noen du synes fortjener det.

– Vi er en flott by med mange tradisjoner – tradisjoner som betyr mye for de som er oppvokst her. Tanken er nå at ASVO-Kongsberg skal fortsette å produsere utvalgte motiv som skal fortelle hvem vi er, og hvor vi bor. Så det er bare å følge med, smiler Ståle.

– Kongsberg drekkevise er en sang de fleste fra Kongsberg kjenner til, og har gode minner med. Den kan brukes i festlige lag, og når som helst på året. Så er du usikker på hva du skal gi til noen i år, er dette den perfekte julegave, avslutter Torild og Ståle stolt.

 

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg