Han har kjørt 337.500 kilometer for jobben sin

Trives som tømrer. Foto: Bjørn Isaksen

– Her legger vi sjela i arbeidet vårt.

Jørn Didrik Hansen (38) kan trygt sies å være glad i arbeidsplassen sin.

Den 38 år gamle tømreren fra Geithus pendler hver eneste dag til Kongsberg for å jobbe for byggeselskapet Argentum Entrepenør AS, eller bare Ag om du vil.

Siden stiftelsen i 2002 har Ag utført en rekke større og mindre oppdrag for private, såvel som offentlige oppdragsgivere i Kongsberg og omegn.

Jørn har vært med helt fra starten.

Det er moro å ha fått vært med helt fra begynnelsen. Selv om man ikke er eier, føler man et eierskap til selskapet, forteller 38-åringen stolt og smiler.

Nå for tiden ferdigstiller han et tilbygg oppe på Fagerfjell og reiser hjemmefra før klokken fem tidlig om morgenen. Men han vil ikke bytte det for noe annet.

I jobben min er du mye ute. Her er ingen dager like. Så den friheten appellerer meg. Ikke alle er lagd for å sitte stille på et kontor, understreker han og fortsetter:

Samtidig jobber jeg sammen med så mange ålreite folk og det har mye å si. 

20-25.000 kilometer i året tilbringer tobarnsfaren bak rattet for å komme seg dit han skal. Noen ganger mer.

Altså. Jeg kan ikke legge skjul på at jeg blir drittlei den pendlinga, men så kommer jeg på jobb og så husker jeg hvorfor jeg trives så veldig. 

Ikke bare har vi et veldig godt miljø, men arbeidskulturen er sterk. Her legger vi sjela i arbeidet vårt. Det går på yrkesstolthet for å si det slik, forklarer Jørn.

Det har blitt noen hus opp gjennom årene, hva tenker du når du ser tilbake? spør vi nysgjerrig.

Det er moro å tenke på. Du bygger jo fundamentet for menneskers liv. Det som gjør meg mest stolt er når du prater med folk i ettertid og de er fornøyde. Det betyr mye. 

Samtidig er det nye prosjekter hele tiden. Snart skal jeg opp på Frydenberg og bygge et nytt hus sammen med Terje Torgersen. Du har alltid noe å se frem til, avslutter han varmt.

 

Nysgjerrig på hva Ag kan hjelpe deg med? Kontakt dem på telefon 32 77 14 30 eller se www.agas.no.

3600.no

Se alle innlegg