Fem finalister. Én vinner. Hvem har Kongsbergs styggeste kjøkken?

I jakten på å gi bort et splitter nytt kjøkken til en verdi av 50.000,- fra POWER på Berjasenteret, har fem finalister blitt trukket ut.

De fem vil fortløpende bli presentert her på 3600.no og førstemann ut er Susanne Frågodt Fulsås.

Ødelagt vannkran og komfyr

For 10 måneder siden kjøpte Susanne Frågodt Fulsås og hennes familie deres aller første hus.

– Huset betyr mye for oss siden vi flyttet hit da vi skulle få vårt første barn sammen og trengte et sted å bo. Så det er jo starten på vårt liv sammen, forteller Susanne.

Kjøkkenet de ønsker å fornye er fra 1970-tallet og befinner seg i kjelleren.

– Jeg bruker kjøkkenet mellom 4-5 ganger i uka da jeg er hobbybaker og baker på bestilling. Så jeg tilbringer mye tid der og hadde brukt det enda mer om det var i bedre stand, forklarer Susanne.

Det er mye hun finner «plagsomt» ved kjøkkenet de har i dag.

– Det mest irriterende er at vi ikke har et ordentlig vannkran/vannsystem eller en komfyr som fungerer. Kjøleskapet lever også sitt eget liv. I tillegg er det gammelt og har veldig liten benkeplass og skapplass.

Saken fortsetter under bildene

Hva betyr det å få et nytt kjøkken for dere?

– Et nytt kjøkken for oss ville betydd så enormt mye. Det ville hjulpet oss et steg nærmere til å kunne få drømmen vår oppfylt med et nyoppusset hus og ikke minst med økonomien. Det ville også ha betydd ekstremt mye for meg som faktisk tilbringer en del tid der med baking og at jeg da seinere kan ta med meg datteren min på 8 mnd ned dit for å lære henne det jeg kan, smiler Susanne varmt.

Et velfungerende kjøkken for Susanne er et kjøkken som har god skapplass, benkeplass, praktiske løsninger, en vannkran som fungerer, en komfyr som fungerer og ikke minst et kjøleskap. Et sted man kan skape mye hygge som familie.

Hvordan vil et nytt kjøkken påvirke livet deres?

– Det vil gjøre det lettere for oss økonomisk, gjøre det lettere for mor å bake enda mer, skape noe hyggelig sammen med familien og lette ett tonn av skuldrene fordi vi veit at dagen kommer hvor vi faktisk må pusse det opp fordi det ikke kan se sånn ut, avslutter hun.

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg