Fem finalister. Én vinner. Hvem har Kongsbergs styggeste kjøkken?

I jakten på å gi bort et splitter nytt kjøkken til en verdi av 50.000,- fra POWER på Berjasenteret, har fem finalister blitt trukket ut.

De fem vil fortløpende bli presentert her på 3600.no og her kan du bli litt bedre kjent med kjøkkenet til Christina Jensen-Nesse.

Modent for utskiftning

Det er nå to år siden Christina kjøpte leiligheten hun bor i. Siden alle rommene var preget av 70-tallet, har tiden etter gått med til oppussing.

– Nå er det bare kjøkkenet som gjenstår! Det er ikke til å legge skjul på at kjøkkenet mitt er moden for utskiftning, forteller Christina.

Nå om dagen bruker hun kjøkkenet minst mulig, noe hun synes er synd.

– Jeg bruker det ikke mer enn nødvendig. Jeg er egentlig veldig glad i å lage mat, spesielt baking, men det har blitt mindre av det etter at jeg flyttet inn i leiligheten, nettopp på grunn av et veldig lite og upraktisk kjøkken, der jeg står igjen med all oppvasken tilslutt.

Hva er det mest «irriterende» ved kjøkkenet du har i dag?

– Dårlig benk- og skapplass! Per nå må jeg bruke fjøla oppå komfyren, oppbevare stekepannen inni ovnen og lagre tørrvarer i kjøleskapet! Om jeg vinner et nytt kjøkken, er drømmen å få nok skapplass til alle typer avfallsbøtter, for riktig sortering av avfall er blitt et hjertesak for meg! forklarer hun.

Saken fortsetter under bildene

En ny hverdag

Drømmekjøkkenet for Christina er et kjøkken som er innbydende og moderne, med smarte løsninger og en god arbeidsplass! 

Hvordan vil et nytt kjøkken påvirke livet ditt?

– Det blir en helt ny hverdag! Kjøkkenet vil ikke lenger være en plage og et irritasjonsmoment. Alt vil ha sin faste plass, inni et av (forhåpentligvis) mange skap, men prikken over i’en ville vært en oppvaskmaskin! Etter å ha vasket opp for hånd i 10 år, så tror jeg å slippe oppvask vil ha størst betydning for min hverdag! ler hun.

– Om jeg vinner, gleder jeg meg mest til å kunne invitere over venner på middag uten å være flau over kjøkkenet mitt! ..og ikke minst, slippe oppvasken etterpå, avslutter Christina.

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg