Fredag blir det Fifty-fest på Krona og her røper de noen av hemmelighetene den kvelden 😉

Fredag 9. februar, braker det løs med en skikkelig festpremiere på den siste filmen i Fifty Shades-serien: Freed.

Siden hovedkarakterene gifter seg i filmen, planlegger Krona Kino å ta den helt ut den kvelden.

– Det blir bryllup rett og slett. Sprudlende bobbler i glasset, dempet belysning, live pianist og velkledde bryllupsgjester. Vi ønsker at gjestene våres skal føle at de er en del av Anastasia og Christians bryllup, forteller Snesja Ivanova på Krona kino ivrig.

Hvor mye tror du fansen gleder seg?

– Jeg tror fansen har gledet seg stort til premieren av den siste filmen i Fifty Shades-trilogien. Det har vært stor pågang helt siden billettstart i november og vi har solgt over 400 billetter til premieren alene! sier Snesja og fortsetter like begeistret:

– Jeg tror det blir ekstra stas for publikum med bryllupsfest og ikke minst med tanke på bryllupsgavene premiere-publikumet får med seg hjem. Så i den anledning ønsker å takke alle våres samarbeidspartnere, smiler hun.

Ryktene sier at Kongsberg i en særklasse på landsbasis når det gjelder antall solgte billetter. Hva er nøkkelen til den suksessen?

– Vi har tidligere hatt arrangementer rundt publikumsfavoritten Fifty Shades og vi har på mange måter vokst med trilogien, så dette blir den siste storslagne festen i en ekte og romantisk bryllupsstemning.

– Det er den store interessen og engasjementet til Kongsbergs publikum som har inspirert oss til å skape en feiring verdig av trilogiens siste film. Vi ønsker som sagt at publikum skal føle seg som en bryllupsgjest på bryllupet til Anastasia og Mr. Grey, så vi har funnet frem den røde løperen, invitert pianist og sørget for at gjestene skal få noe sprudlende i glasset, forklarer hun varmt.

Gavedryss

Snesja har altså jobbet i kulissene for å arrangere festen i lang tid og avslører nå til 3600.no noe av hva publikum kan vente seg i løpet av kvelden:

– Jeg har vel tidligere nevnt at det er noen overraskelser til publikum. Anastasia og Christian drar på en europeisk bryllupsreise i filmen og det er en vanlig skikk i Europa at bryllupsgjestene også får en gave med seg hjem, så dette skal vi gjenskape gjennom goodiebags; I tillegg har vi knyttet til oss noen fantastiske samarbeidspartnere som har sørget for et storslagent bryllupsgavedryss inne i salen før filmstart! Derfor er det viktig at alle gjestene kommer tidlig! forklarer Snesja stolt og forsetter:

Bryllupsgjestene kan glede seg til gaver som:

To heldige vinnere vil få gavekort på tre-retters middag på byens velkjente a la carte restauranten Opsahlgården, som bruker lokale råvarer for å skape himmelske matopplevelser for sine gjester. I underetasjen, Christian Kjeller er det mange intimkonserter i helgene der blant annet Kongsberg Bluesklubb ofte spiller.

To gavekort på Release med en måned gratis trening. Release er opptatt av trenings glede og er veldig store på dans og kan tilby blant annet zumba, salsa, danceworkout-klasser som er en blanding av forskjellige danseretninger, PT timer, dansetimer for bryllupsvals, med mer.

Anne Lene fra GruveSpa på Grand gir et gavekort for en behandling og fire gavesett med produkter fra selveste Thalgo. GruveSpa er en flott velværeavdeling i «gruvemiljø» og har fasiliteter som svømmebasseng, boblebad, massjedusjer samt badstu, i tillegg til avslappende behandlingstilbud – man trenger ikke å være hotellgjest for å bestille time på GruveSpa.

Motebutikken Classique, også kjent som Kongsbergs ledende motebutikk for han og henne, deler ut et gavekort. Butikken er berømt ikke bare på grunn av de flotte merkene de fører, men også den profesjonelle servicen du får hos medarbeiderne som veileder og hjelper etter ditt behov.

Vinneren av gavekortet fra Ad Fonte Klinikken får en Green Peel Energy-maske, i tillegg produkter til hjemmebruk. Rannveig Welle driver Ad Fonte Klinikken, hun har i tillegg til de obligatoriske sertifiseringene en fordypning i hud på Høgskolen i Sørøst Norge/Senzie Akademiet og er utdannet Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier. Hun er genuint opptatt av å gjøre en sunn og velfungerende hud tilgjengelig og oppnåelig for alle som ønsker det.

Et gavekort fra BeautyLAB & Amberly Cosmeticsstylingdag. Lise Hjermundrud er kjent for å holde kurs, foredrag, men også en mengde makeup stylist-oppdrag til catwalk, bruder og personlig styling for kunder. Hun er opptatt av å få frem kundens beste trekk og hjelpe med å skape deres eget image. Nå jobber hun med sitt eget konsept, BeautyLAB.no, hvor hun kurser både velvære- og skjønnhet-bransjen, bedrifter og en ny generasjon makeup stylister.

Og sist  men ikke minst, B:zar Styling Team deler ut gavekortbli ny-dag. B:zar Styling Team har en kreativ og behagelig atmosfære og er den eneste giftfrie salongen i Kongsberg. De tilbyr for eksempel ammoniakk-fri permanent fargebehanling og et bredt utvalg av organiske produkter, samt extensions.

I tillegg kommer Justyna Hapeta fra Nova Design. Hun skal gå blant publikum og forevige de beste øyeblikkene fra festen i bilder som gjestene kan se igjen på våres sider etter arrangementet. Justyna Hapeta er interiørdesigner og fotograf og driver Nova Design som formidler moderne interiør med vekt på moral og etikk. De bruker europeiske råvarer og er opptatt av å bruke produkter som ikke er fremstilt av tremateriale fra regnskog eller andre sårbare ressurser.

Så vi tror nok at det vil lønne seg å komme tidlig. God fornøyelse!

Les mer om filmen og se flere premierer under. 

Se hele kinoprogrammet her.

Fifty Shades Freed

Festpremiere 9. februar i Musikkteatret. Drama / Romantikk 1 t. 45 min. 15 år.
Tredje og avsluttende kapittel om Anastasia og Christian.

Etter et storslagent bryllup, lever Anastasia og Christian en drømmetilværelse som ektefolk full av erotikk og luksus. Men mørke krefter truer. Noen er ute etter å hevne seg på Christian, og Anastasia må forsøke å finne ut av sannheten før de drives fra hverandre. Den tredje filmen i Fifty Shades-serien, basert på E. L. James’ bestselgende bøker.

Kjøp billetter til Fifty Shades Freed her.

Se traileren her:

 

The Florida Project

Premiere 9. februar. Drama 1 t. 51 min. 9 år
Foto: Norsk Filmdistribusjon

Har figurert på nesten alle amerikanske «BESTE FILMER 2017»-lister.

THE FLORIDA PROJECT har gått sin seiersgang på amerikanske kinoer og har figurert på nesten alle lister over ÅRETS BESTE FILMER.
En fargerik, sterk, rørende og varm energibombe av en film – perfekt i vintermørket!

«En av de gjeveste filmene på norske kinoer i år.»
Terningkast 5 – Filmmagasinet

Seks år gamle Moonee og hennes mor bor på et budsjettmotell utenfor Disney World i Florida. Selv om de er lutfattige og har nok av bekymringer er sommerferien til Moonee og vennene hennes fylt med barnslig undring, muligheter og en følelse av eventyr, selv om de voksne sliter med vanskelige tider.

Willem Dafoe yter en av sin karrieres aller beste prestasjoner som motellbestyreren Bobby, en rolle han har blitt nominert til både Oscar og Golden Globe for.

Kjøp billetter til The Florida Project her. 

Se traileren her:

 

Forsvunnet

Premiere 9. februar. Drama 1 t. 30 min. Tillatt for alle
En vakker film om å ta farvel..

«Forsvunnet» er valgt ut til den anerkjente Toronto International Film Festival. Jakob Oftebro i en av hovedrollene.

Hvert år besøker nederlandske Roos sin mor i Norge, til tross for deres anspent ­forhold. Men denne gangen er det annerledes, for Roos bringer dårlige nyheter.
Men fortiden deres stopper Roos fra å dele nyhetene med sin mor. Ved hjelp av sin halvbror og en gammel flamme, klarer hun å bearbeide følelsene og ta neste steg.

Se traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg