Her er ukens nyheter på Krona Kino.

Se hele kinoprogrammet her. 

Kingsman: The Golden Circle

Premiere 22.september.

Twentieth Century Fox

«Kingsman: The Secret Service» introduserte verden til Kingsman – en uavhengig, internasjonal superhemmelig etterretningsorganisasjon hvis endelige mål er å holde verden trygg.

I «Kingsman: The Golden Circle står våre helter overfor en ny utfordring. Når deres hovedkvarter blir ødelagt og en hel verden holdt som gissel, fører det til oppdagelsen av en alliert spionorganisasjon i USA som heter Statesman.

I et nytt eventyr som tester deres agenters styrke og kløkt går disse to hemmelige eliteorganisasjonene sammen for å redde verden og beseire en hensynsløs felles fiende.

Kingsman: The Golden Circle er regissert av Matthew Vaughn, og vi får et gjensyn med
Taron Egerton (Eggsy), Colin Firth (Harry) og Mark Strong (Merlin). På rollelisten ser vi også bl.a. Channing Tatum, Halle Berry, Julianne Moore, Pedro Pascal og Jeff Bridges.

Kjøp billetter til Kingsman: The Secret Service her. 

Se traileren her:

 

Lego®Ninjago Filmen

Premiere 22.september.

Nå kommer et nytt eventyr fra skaperne av LEGO®-filmene!

En ny animert langfilm fra Lego-universet.

I dette Ninjao-eventyret må unge Lloyd aka. Green Ninja, sammen med vennene sine, som alle er hemmelige krigere ut i kamp for Ninjago byen. Anført av Kong Fu Master Wu, som er like morsom som han er klok, må de bekjempe den onde krigsherren Garmadon, den slemmeste fyren noensinne, som tilfeldigvis også er Lloyds far.

Den episke kampen mellom far og sønn vil sette hans tøffe, men noe udisiplinerte team på prøve.

Kjøp billetter til Lego®Ninjago Filmen her. 

Se traileren her:

The Big Sick

Premiere 22.september.

Holly Hunter, Ray Romano og Kumail Nanjiani, imponerer i The Big Sick. Foto: Norsk Filmdistribusjon

«Kanskje den mest genuine og varme indiefilmen du kommer til å se i hele år! Renner nærmest over av sjarm»  Terningkast 6! FilmMagasinet

Moderne romantisk komedie. Den pakistanfødte standup-komikeren Kumail (Nanjiani) møter en kveld Emily (Zoe Kazan). Det de trodde bare var et one-night stand utvikler seg til en forelskelse og et forhold. Et forhold som kompliseres av at Kumails foreldre forventer at han gifter seg med en pakistansk muslimsk jente.

Da Emily plutselig blir alvorlig syk tvinges Kumail til å ta et valg. Skal han satse på forholdet med henne og navigere denne medisinske krisen sammen med Emilys foreldre, Beth og Terry (Holly Hunter og Ray Romano), eller skal han følge sine egne foreldres ønske.

Kjøp billetter til The Big Sick her. 

Se traileren her:

Victoria and Abdul

Premiere 22.september.
Foto: United International Pictures

Dronning Victoria trosser normene og inngår et vennskap med den unge indiske embetsmannen Abdul Karim. En sann historie basert på boken med samme navn. Med Judi Dench, Ali Fazal, Eddie Izzard og Olivia Williams.

Kjøp billetter til Victoria and Abdul her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg