Dette er ukens premierer på Krona Kino.

Karsten og Petra er tilbake. Denne gangen drar de på skattejakt på Hvaler. Vi møter en gjeng tenåringer med overnaturlige evner i «The Darkest Minds» og får se hvordan det går med en politimann som skal løse en kidnappingsak over telefonen i «Den skyldige» samt en tøff maktkamp i fengselet i «A Prayer Before Dawn».

Se hele kinoprogrammet her.

Karsten og Petra på skattejakt

Premiere 10. august. Familiefilm 1 t. 22 min. Tillatt for alle
SF Studios

I den syvende og siste filmen om Karsten og Petra skal Karsten tilbringe sommerferien med Petras familie på Hvaler!

Karsten og Petra koser seg med å bade, samle skjell, bygge sandslott, fly med drage, fiske krabbe og sløye fisk. På stranda finner de boks som morfar gravde ned da han var liten, sammen med sin bestekamerat, Alfred, som han ikke har sett på 65 år. Det er en tidskapsel, med gamle, rare saker, og en mystisk rebus. Nå begynner en spennende skattejakt for Karsten og Petra! Underveis finner de ut om menneskene som bor på øya og hvordan livet var der i gamle dager. Skattejakten leder dem til en stor overraskelse…

Kjøp billetter til Karsten og Petra på skattejakt her. 

Se traileren her: 

 

The Darkest Minds

Norgespremiere 10. august. Sci-Fi / Thriller. 1 t. 44 min. 12 år.

Når tenåringer på mystisk vis begynner å utvikle overnaturlige evner, blir de erklært som en trussel av regjeringen og tatt til fange. Når seksten år gammel Ruby rømmer fra leieren sin, møter hun en gruppe med andre tenåringer som også ser etter et trygt gjemmested. The Darkest Minds er basert på den kjente bokserien skrevet av Alexandra Bracken.

Kjøp billetter til The Darkest Minds her. 

Se traileren her:

 

Den skyldige

Premiere 10. august. Drama / Thriller 1 t. 25 min. 12 år
Arthaus

En utforutsigbar, nervepirrende thriller som holder deg på kanten av kinosetet!

Politibetjent Asger Holm svarer politiets operasjonssentral. I den andre enden er en fortvilet, kidnappet kvinne. Så blir forbindelsen brutt. Med telefonen som eneste hjelpemiddel kjemper Holm en intens kamp mot tiden, men forbrytelsen skal vise seg å være mye større enn noen kunne forestille seg.

DEN SKYLDIGE er en nervepirrende thriller med fengslende spill av Jakob Cedergren. Filmen vakte stor begeistring da den hadde verdenspremiere i Sundance hvor den ble hyllet av kritikere og vinner av publikumsprisen. Dette er debutfilmen til Gustav Möller.

«Et medrivende mysterium» Film Stage
«Nervepirrende» The Verge
«Adrenalinpumpende og mesterlig» The Hollywood Reporter
«Uforutsigbar helt til siste slutt» IndieWire

Kjøp billetter til Den skyldige her. 

Se traileren her:

 

A Prayer Before Dawn

Premiere 10. august. Action / Spenning 1 t. 56 min. 15 år
Fight your way out
FIGHT YOUR DEMONS

FIGHT YOUR FEARS
FIGHT YOUR WAY OUT!

«Et besøk i helvete. Sitter som en solid uppercut» – CINEMA, Terningkast 5

«Vanvittig sterk og realistisk film basert på selvbiografien til briten Billy Moore. En god fighterfilm.» – Filmmagasinet, terningkast 5

In Thailand’s most dangerous prison there are ten rules.
If you break them you will almost certainly die.
If you don’t break them you will definitely die…

A Prayer Before Dawn er den utrolige og sanne historien om Billy Moore. Han er en ung engelsk bokser som havner i et av Thailands mest beryktede fengsler. Han blir raskt kastet inn i en skremmende verden av narkotika og gjengvold, men når fengselsmyndighetene tillater ham å delta i Muay Thai-boksingsturneringene, innser han at dette kan være hans eneste sjanse til å komme seg ut. Billy begynner på en ubarmhjertig, actionfylt reise fra en kamp til den neste, og ingenting stopper han fra å gjøre alt han må for å ta vare sitt eget liv og gjenvinne sin frihet. Filmen er filmet i et beryktet thailandsk fengsel, og flere av skuespillerne er virkelige innsatte.

A Prayer Before Dawn er full av action og basert på en sann historie om et uforglemmelig helvete på jord.

Kjøp billetter til A Prayer Before Dawn her. 

Se traileren her: 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg