K-tech er Kongsberg-industriens egen opplæringsbedrift og utdanner landets beste fagarbeidere.

– Teknologien utvikler seg uhyre raskt. Våre eierbedrifter, og andre bedrifter vi har lærlinger i, er innovative og fronter denne utviklingen. Overføringen av kompetanse til våre instruktører betyr at vi også kan ligge i front av teknologiutviklingen, sier Stein Sandvold, daglig leder hos K-tech.

K-tech eies av Kongsberg Defence & Aerospace, TechnipFMC og GKN Aerospace. De tilbyr et helt unikt opplæringsprogram, og tilpasser seg raskt bedriftens ønsker og behov, sier Kjersti Hodt Sundsmoen, administrasjonssjef hos KDS Aerostructures.

Følg K-tech på Facebook

Stor jobb
Akari AS har hatt gleden av å produsere det levende innholdet for K-tech. Blant annet er det laget 10 filmer som viser lærlingene i jobb ute i bedriftene. Disse blir publisert på Facebook-sidene til K-tech etter hvert.

Magnus Bjørnnes, videoansvarlig hos Akari AS.
Magnus Bjørnnes, videoansvarlig hos Akari AS.

– Dette har vært et omfattende prosjekt og en veldig interessant jobb for oss i Akari, sier Magnus Bjørnnes, som har produsert til sammen 11 videofilmer for K-tech.

– Det å få komme ut og besøke de ulike teknologibedriftene i Kongsberg og se hvordan produksjonen foregår, er nyttig og lærerikt for oss, forteller Bjørnnes.

Blant annet er det laget 10 filmer som viser lærlingene i jobb ute i bedriftene. Disse blir publisert på Facebook-sidene til K-tech etter hvert.

Her kan du se flere av Akaris videoproduksjoner

 

 

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg