Krona Kino har masse å by på denne helgen.

Sjekk hele kinoprogrammet her. 

Mortal Engines

Premiere 7. desember. Sci-Fi 2 t. 8 min. 12 år

Etter at en stor krig la nesten hele verden i ruiner, har de overlevende bosatt seg i store byer på hjul, som beveger seg rundt for å angripe andre byer og plyndre ressursene deres.

Basert på den bestselgende romanserien med samme navn.

Produsert av Peter Jackson.

Kjøp billetter til Mortal Engines her.

Se traileren her:

 

Creed 2

Premiere 7. desember. Action / Drama 2 t. 10 min. 12 år

Sylvester Stallone og Dolph Lundgren er tilbake i rollene som Rocky og Ivan, men denne gangen møtes de ikke i ringen, men som trenere for hver bokser.

I etterfølgeren til Rocky Spinoffen får heavyweight boxing mester Adonis Creed en sjanse til å hevne sin far Apollo, som døde under en kamp mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas immunitet, møter han Ivan’s sønn Viktor Drago tii en stor kamp. Adonis og Rocky konfronteres med sin felles arv, spørsmålet om hva som er verdt å kjempe for, og at ingenting er viktigere enn familien.

Kjøp billetter til Creed 2 her. 

Se traileren her:

 

Den tiden på året

Premiere 7. desember. Komedie / Drama 1 t. 45 min. 6 år

«Den tiden på året» byr på varme, sorg, humor og alvor. Akkurat som julen selv.

En historie om folks uforklarlige behov for å blåse liv i gamle konflikter på det verst tenkelige tidspunkt. Filmen er fylt med morsomme hendelser og dårlig oppførsel, der personlige grenser blir tråkket på. Samtidig anerkjenner filmen at familie er viktig.

Den danske regissøren og skuespilleren Paprika Steen presenterer en giftig komedie om de dype følelsene som kan rive familier fra hverandre – og båndene som knytter dem sammen.

Kjøp billetter til Den tiden på året her. 

Se traileren her:

Maya og hekseblomsten

Premiere 7. desember. Animasjon / Barnefilm 1 t. 43 min. 6 år

Bli med på et magisk eventyr fra Studio Ponoc!

Den tilsynelatende vanlige jenta Maya snubler over en magisk blomst, og døren til en hemmelig verden åpner seg. En verden full av hekser og trolldom.

Unge Maya følger etter en mystisk katt inn i en skog og oppdager en gammel sopelime og en forunderlig blomst. Den forbudte Hekseblomsten som kun blomstrer en gang hvert syvende år. Blomsten og sopelimen river med seg Maja og tar henne med over skyene og langt vekk til universitetet Endor – et magisk universitet ledet av rektor Mummelbork og den brilliante Doktor Dee.

Men Maya finner fort ut at alt ikke er som det skal være på det magiske universitetet.

Kjøp billetter til Maya og hekseblomsten her. 

Se traileren her:

A Simple Favor

Premiere 7. desember. Krim / Spenning / Thriller 1 t. 57 min. 12 år

A SIMPLE FAVOR, regissert av Paul Feig, handler om Stephanie (Anna Kendrick).

En mamma-blogger som forsøker å finne ut av sannheten bak hva som har skjedd med hennes beste venn Emily (Blake Lively), som plutselig har forsvunnet fra den lille byen de bor i. Emilys ektemann Sean (Henry Golding) blir med på letingen etter svarene, i denne elegante thrilleren som er bygd opp av twister og svik, hemmeligheter og avsløringer, kjærlighet og lojalitet, mord og hevn.

Kjøp billetter til A Simple Favor her.

Se traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg