Jubler over et fantastisk godt år

Kjersti Slettemo Brekke er stolt over veksten Eiendomsmegler1 har hatt, og gleder seg til veien videre. Foto: Simen Ljøterud/Akari

Eiendomsmegler1 Kongsberg vokser som aldri før.

I løpet av 2018 har EiendomsMegler 1 Kongsberg hatt en kraftig økning i antall solgte prosjekterte boliger og bruktboliger.

Totalt har EiendomsMegler 1 Kongsberg en markedsandel hittil i år på 32% for brukte boliger og 43% på prosjekterte boliger.

– Det er veldig gøy å se hva vi har klart å få til. Det er dette vi jubler høyt over hver måned. Det er mange faktorer som spiller inn på den solide innsatsen, innleder Kjersti Slettemo Brekke, Eiendomsmegler MNEF og avdelingsleder i Kongsberg.

– Jeg tror mye handler om at vi har tillit, troverdighet, og er godt synlige i markedet, forklarer hun.

Mye handler også om de mange store prosjektene, som Gamlegrendåsen Terrasse og Sølvparken. De har også solgt mange av de store, dyre eneboligene i Kongsberg
Dette som gir mange positive ringvirkninger.

– Jeg vil si vi har vært svært godt synlige i år sammenlignet med tidligere år. Vi er tilstede på Facebook, Instagram, gjennom artiklene på 3600.no og vi viser oss på forskjellige arenaer. Dette er noe vi ikke har gjort like mye av tidligere, så synlighet er viktig.

Saken fortsetter under bildet
Ønsker alle en god jul. Foran fra venstre: Marlene Sund Hoffart, Lars Martin Nilsrud, Iselin Sørensen Fjellaksel, og Kjersti Slettemo Brekke. Bak fra venstre: John Egil Iversen, Marius Haraldstad, og Lars Bredeveien. Foto: Simen Ljøterud/Akari

Et unikt samhold

Kjersti mener det er en avgjørende faktor hvordan de har det på jobb.

– Nå er vi fire damer og fire menn hos EiendomsMegler 1 på Kongsberg, og det er helt topp.

– Det at vi trives i hverandres selskap, har det bra sammen og tar vare på hverandre på jobb er kjempeviktig. Vi gleder oss til å gå på jobb, har en åpen delingskultur og stoler på hverandre. Det bygger et unikt samhold, og det tror jeg er noe av det mest grunnleggende for å kunne lykkes og som har hjulpet oss med å komme hit vi er i dag. Den trivselen vi har blant de ansatte gir en smitteeffekt over på kundene.

– Jeg tror at de som kjøper av oss sitter igjen med et godt inntrykk som gjør at de kommer tilbake til oss ved en senere anledning. Vi har mange gode referansekunder og det er veldig hyggelig at de kommer tilbake i en ny kjøp- og salgsprosess. De føler at de kjenner oss og de stoler på jobben vi gjør. Jeg er takknemlig for de mange fornøyde kundene vi har.

– Det er jo de vi lever av og de som gjør meg i stand til å ha den jobben jeg setter pris på hver eneste dag. Det er fornøyde kunder som anbefaler meg videre, så de er viktige å ta vare på. Det er faktisk så enkelt som det, smiler hun varmt.

Lokalkjente

Kjersti trekker også frem Sparebank 1 som en god og viktig samlokalisert bank.

– Sparebank 1 har stor markedsandel i Kongsberg og de samarbeider godt med oss.

I tillegg handler mye om lokal kjennskap til byen.

– Det betyr mye. Vi er lokalkjente i byen, og kan fortelle interessenter om det som er viktig å kjenne til om området de er å ser på når de er på visning. Vi kjenner priser og følger daglig med i markedet.

Da vi spør Kjersti hva hun synes er det beste med jobben, svarer hun:

– Ingen dag er lik. Det er nok det jeg liker aller best med jobben min. Jeg treffer nye mennesker daglig, jeg ser nye hus, har møter, holder visninger og budrunder, har gode samtaler med kolleger samt at man har fleksibilitet og kan planlegge sin egen hverdag.

Kjersti ser nå frem til et nytt og spennende år.

Vi har mange nye boligprosjekter som skal ut i markedet, og vi har en spennende portefølje på bruktboliger som skal ut. Det kommer allerede mye spennende nå i romjula, og utover i 2019.

– Jeg gleder meg veldig til det nye året!

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg