– Dette er jo helt kanon!

Helt siden 1965 har KV-musikken spredt bil- og reiseglede med sitt populære Kanonlotteri.

Hvert år står korpsets medlemmer parat i flotte uniformer rundtomkring i byen for å selge loddene som kan sikre heldige vinnere en splitter ny bil eller reisegavekort.

Lotteriet er en viktig inntektskilde for at KV-musikken skal kunne opprettholde sitt aktivitetsnivå – men likeså et spennende innslag for byens befolkning i året som går.

– Kanonlotteriet er KV-musikkens største inntektskilde og er utrolig viktig for oss. Vi ønsker å være en kulturformidler som tilbyr gode konsertopplevelser på et høyt nivå, ha gode instrumentpark   og være en aktør som stiller opp for byen. For å klare dette er vi avhengig av å ha en god og stabil økonomi, forteller Bente Kongsgård fra KV-Musikken.

Samarbeidet med BilSpiten betyr mye.

– Kanonlotteriet gjennomførte i år det 51. lotteriet. For å få til dette er vi helt avhengig av billeverandører som stiller opp og spiller på lag med oss. Dette opplever vi at bilSpiten gjør og vi er utrolig glade for samarbeidet vi har hatt både i år og tidligere år, understreker hun.

Kjetil Måkestad syntes det er flott å få dele ut biler i kanonlotteriet. Foto: Simen Ljøterud

Salgs- og markedsansvarlig på nybil hos bilSpiten, Kjetil Måkestad, er like begeistret.

– Som sponsor av Kanonlotteriet er vi veldig glad for å kunne gi bort så flotte premier til tre heldige vinnere. Kanonlotteriet er en flott markedsføring for bilSpiten, og Mazda har nå vært representert for tredje året på rad. Dette er hva jeg kaller «Kongsbergs beste bilopplevelse», smiler han.

Splitter ny bil på ett lodd.  

Svært fornøyde vinnere. Arne Kristian Åmellom (t.v.) og Jan Magnus Røkke (t.h.) på premieutdelingen den 17. juni, 2017. Foto: Simen Ljøterud

Lørdag 17. juni, 2017, trakk politiet tre heldige vinnerne av årets biler som var sponset av bilforhandleren BilSpiten. Henholdsvis en lekker Mazda CX3, firehjulstrekk og automat, en Mazda 2 Vision Plus og en Mazda MX-5.

Sistnevnte ble vunnet av Arne Kristian Ålemellem fra Notodden – som jobber for Kongsberg Defence and Aerospace – og Arne Kristian trodde virkelig ikke sine egne ører da han fikk vinnertelefonen.

– Det var helt uvirkelig å vinne. Du forventer det jo egentlig ikke, så da de ringte trodde jeg det var snakk om en småpremie, forteller en svært fornøyd Arne Kristian til 3600.no.

Det var det altså ikke og etter at det gikk opp for Arne Kristian at han faktisk hadde stukket av med en råtøff premie til en verdi av 356.000 kroner for et lodd verdt 400 kroner, kom smilet.

– Det artige er at mora mi vant en helt ny bil på bil-lotteriet under Hallingmarken i 88’, røper han og ler når vi sier det er tydelig at det ligger vinnerflaks i slekta.

Av praktiske årsaker har Arne Kristian bestemt seg for å selge vinnerbilen til fordel for en splitter ny Mazda3.

– Ja. Jeg har fått et bra tilbud på Mazda 3 hos BilSpiten, så det blir nok den tenker jeg. Den er litt mer praktisk og det er ikke så verst å få en splitter ny bil helt uten gjeld! Dette er jo helt kanon! avslutter han og smiler.

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg