Jazzfolk dag 4

Kari Anne Wisth Schjerden

Vi tar tempen på folkelivet under jazzen!

Av Siw Torsteinsen

Kari Anne Wisth Schjerden

Kari Anne Wisth Schjerden (fra Oslo og Kongsberg)

Hva har du sett og skal se under jazzen?

– Jeg har klinket til med et festivalpass i år, så jeg prøver å få med meg litt av hvert. Artister jeg ikke har villet gå glipp av er: Stein Torleif Bjella, Gregory Porter, Bel Canto, A-ha, Røyksopp og Marius Neset.

Hva har vært høydepunktet så langt?

– Tom Ibarra leverte en fantastisk konsert på Energimølla. Det er nesten ikke til å tro at han bare er 18 år. For et talent!

Beste festivalminne?

– Det må være konserten med Marius Neset på Energimølla i fjor. Det var pappa som valgte ut konserten, og der traff han blink. For et fyrverkeri av en konsert! I ettertid har dette minne blitt ekstra dyrbart da det ble den siste konserten jeg fikk sammen med pappa.

Hege Nordskog (fra Kvitseid)

Hege Nordskog

Hva har du sett og skal se under jazzen?

– Jeg skal se Dum Dum boys og folkelivet ellers i byen.

Er du på jazzen hvert år?

– Ja, det har jeg vært i mange år nå. Vi er en fast gjeng som har samlet oss hvert år og bodd hos en kompis. Det er det sosiale som er viktigst for meg, mer enn konsertene.

Beste festivalminne?

– Det må være Stevie Wonder tror jeg. Det var veldig kult å se en legende rett og slett. Og ellers er det folkelivet.

3600.no

Se alle innlegg