Denne gjengens bidrag er uvurderlig

Om under en måned braker det løs med den 54. jazzfestivalen i Kongsberg. Men allerede nå er mange frivillige nøkkelpersoner i full sving med å planlegge årets festival.

Mye skal på plass, men det meldes om full kontroll.

Hvert år stiller ca 700 mennesker fra fjern og nær opp på en stor dugnad for å skape Kongsberg Jazzfestival. De gir av sin ferie og fritid og jobber dag og natt for å gi publikum, musikere og samarbeidspartnere store og små uforglemmelige opplevelser. Uten disse ildsjelene ville det ikke blitt noen festival. Så enkelt er det. Deres bidrag er uvurderlig.  Festivalsjef Kai Gustavsen kaller de frivillige «GULLET» til festivalen.

Tirsdag ettermiddag og kveld var noen fra «gullbeholdningen» samlet på Krona for å gå gjennom detaljer rundt gjennomføringen av årets festival. En eksklusiv forsamling av gruppeledere og fast ansatte med stor kompetanse og erfaring. Mye skal på plass og mye organiseres før Kongsberg er klar for årets store happening.

Og ting er i rute.

I dagene før festivalen starter vokser Kongsberg Jazzfestival fra å være en liten bedrift med noen få faste ansatte til å bli en stor bedrift med rundt 700 «ansatte». Gruppelederne og de faste ansatte spiller en viktig nøkkelrolle med å få en stor organisasjon opp å gå på bare noen få dager, for ikke å si timer. «Gullbeholdningen» hentes frem.

Dette står det stor respekt av – og vi tar av oss hatten og gleder oss til årets festival.

Kongsberg Jazzfestival arrangeres fra 5.-8. juli. Programmet er klart. Billetter og informasjon om årets festival finner du på: www.kongsbergjazz.no

3600.no

Se alle innlegg