Instagrambilder – januar 2018

@fruen_nina

Følg oss gjerne på vår instagramkonto 3600.no. Her legger vi ut bilder fra Kongsberg og deler også bilder våre følgere tar. Tagg gjerne bildene dine med #3600no og #duveitduerfrakongsbergnår så følger vi med 🙂

Et lite utvalg (se live feed lenger nede i saken):

Her er de aller siste:

[wdi_feed id=»1″]

Instagram er et gratis foto-delingstjeneste og sosialt nettverk som ble lansert i oktober 2010. Tjenesten gjør det mulig for brukere å ta et bilde, legge til enkle effekter, og deretter dele det med andre Instagram-brukere som er koblet til på det sosiale nettverket. Instagram har i dag over 150 millioner registrerte brukere.

Ny oppdatering gjør at brukere kan også dele 60 sekunder lange videoklipp. Man kan bruke mobilkamera, eller bruke ferdige videoer og redigere dem til 60 sekunder lange klipp.

Instagram ble opprinnelig støttet på iPhone, iPad og iPod Touch. I april 2012 la selskapet til støtte for Android kameratelefoner som kjører 2.2 (Froyo) eller høyere. I mars 2014 ga Instagram ut app også til Windows Phone. Den er distribuert via iTunes App Store, Google Play og Windows Phone Store. I sin største oppkjøpsavtale til dato, gjorde Facebook et tilbud om å kjøpe Instagram (med sine 13 ansatte) for ca. 1 milliard dollar i penger og aksjer i april 2012, med planer om å holde det uavhengig administrert.

3600.no

Se alle innlegg