Inspirasjon: Tenkested

Foto: Tomas Kibsgaard Larsen
Foto: Tomas Kibsgaard Larsen

Et tenkested gir inspirasjon, tid og ikke minst ro og refleksjon.

Ole Brumm sitat: «Midtveis mellom huset til Ole Brumm og huset til Nasse Nøff ligger et lite tenkested hvor de to vennene kan tenke i ro og fred. Og der kan de sitte og tenke en stund, og tenke på hva de skal gjøre når de har tenkt, på Brumms og Nøffs lille tenkested.»

Ikke på mange tiår har verden vært så urolig og ikke så mange mennesker vært på flukt fra krig og terror som nå. Her hjemme stiger arbeidsledigheten og mange føler usikkerhet, men vi ser vi allikevel en ny optimisme vokse frem gjennom kreativ innovasjon ved å utnytte eksisterende kompetanse i andre bransjer. Noen piler peker oppover i 2016, og i kan velge å være en del av denne muligheten!

Et tenkested gir inspirasjon, tid og ikke minst ro og refleksjon. Et tenkested kan være et spesielt rom, et sted i skogen, en park eller midt i et rolig vinterkledd landskap – et sted det er godt å være for deg. Gi deg litt tid uten sosiale medier, telefon og uten møtekalender, der du lar alt være fritt, tenker kreativt eller bare lar tankene vandre.

Se for deg at livet er sort/hvitt – at det er tankene dine som er fargene og erkjenn at tankene kan du selv styre, da kan du fargelegge dagene og livet ditt akkurat som du ønsker! Velg å la optimismen styre deg og overse det negative – eller forandre på det! Kvitt deg med sort/hvitt og bestem deg for hvilke farger som er gode for deg. Det du tenker på blir det mer av i livet ditt ????

Besøk ditt tenkested regelmessig, jeg lover deg en nyttig avspenning og en fin re-start som gjør deg godt forberedt til å se nye muligheter og som utfordrer deg til andre oppgaver.

God start på 2016 fra Alba-gk, Gry K.

 

3600.no

Se alle innlegg