Inspirasjon: Ta tilbake

Foto: Tomas Kibsgaard Larsen
Foto: Tomas Kibsgaard Larsen

I tider da mange er opptatt av å fortelle oss hva vi skal være redde for og hvem vi skal skylde på, er det ekstra viktig å ta eierskap til våre egne historier – våge å falle – og reise oss igjen.

Jeg er i ferd med å gå ombord i en 737 maskin med destinasjon Paris, jeg er snart på vei tilbake dit for første gang etter attentatet for ca et halvt år siden!

Jeg er på vei til å ta tilbake byen i mitt hjertet, til å ta tilbake avenuene, fortausrestaurantene, de små kunstgalleriene og ikke minst SacréCoeur og den helt spesielle atmosfæren Montmarte-høyden byr på. Jeg tar byen med det store hjertet tilbake 🙂

Når vi opplever at noe helt utenfor vår egen kontroll rører ved vår sårbarhet og reduserer eller tar fra oss muligheter, ambisjoner – ja kanskje til og med drømmer, da blir egen vilje og egne evner viktig å søke etter. 

I tider da mange er opptatt av å fortelle oss hva vi skal være redde for og hvem vi skal skylde på, er det ekstra viktig å ta eierskap til våre egne historier – våge å falle – og reise oss igjen.

Jeg innrømmer at å gå ned – langt ned under jorda, til metrostasjoner midt i ettermiddagsrushet gjorde noe med meg denne gangen, det kriblet skikkelig i magen, men jeg gjorde det! Jeg tok tilbake, og var stolt av min egen modighet.

Kos deg med ny uke med mulighet for å ta tilbake det du vil.

God hilsen fra
Alba-gk
Gry K.

 

3600.no

Se alle innlegg