Inspirasjon: Skattekista

Gry Klippenberg. Foto: Tomas K. Larsen
Gry Klippenberg. Foto: Tomas K. Larsen

 

Som liten er drømmen om å finne den store skatten en viktig del av eventyrverdenen.

Flere av de gamle klassiske eventyrene handler om jakten etter en hemmelige skatt. Jeg kan huske at min morfar tidlig fortalte meg at der regnbuen ender, der kan vi finne skatten.

Du verden, det var bare så spennende!

La oss tenke oss at vi alle har en skattekiste, der vi lagrer gleder og sorger, oppturer og nedturer og det aller viktigste; våre suksesser – det vi kan være stolte av og som vi kan minne oss selv på når utfordringer tigger om negativ næring.

Det er fort gjort å glemme at du kan velge å ta frem gullmyntene dine i skattekista og la de verdiløse plastikkperlene bli liggende på bunnen.

Når du ikke fikk akkurat den jobben du ønsket deg, eller ikke gjennomførte planen om å gå ned de 2 kiloene du la på deg i forrige måned, kan du velge å gi de negative tankene dine næring om at du ikke klarer – eller du kan velge å ta frem gullet fra et vel gjennomført oppdrag du er stolt av eller være fornøyd med akkurat den kroppen du har nå.

Du utfordres av små, og noen ganger større, negative krefter hver dag. Men en bevisst holdning til å ta frem gullmyntene og ikke det verdiløse, gjør det enklere for deg å snu de til positive krefter.

Det er det du som bestemmer!

Plukk dine gullmynter og tenk deg at der regnbuen ender finnes skatten ?

Hilsen fra Alba-gk, Gry K.

3600.no

Se alle innlegg