Inspirasjon: Selvsnakk

Foto: Tomas Kibsgaard Larsen
Foto: Tomas Kibsgaard Larsen

Inspirasjonsbloggen-3054

[addtoany]

– Du hører alltid selv det du sier! Måten du snakker på påvirker de grunnleggende følelsene dine og selve «melodien» i livet ditt. 

Inspirasjon: Selvsnakk

Tekst: Gry Klippenberg/Foto: Tomas K. Larsen

Du hører alltid selv det du sier! Måten du snakker på påvirker de grunnleggende følelsene dine og selve «melodien» i livet ditt.  Denne melodien i livet er kilden til din personlige helse, energi og temperament. Når du snakker med positive fortegn, stiller du inn radioen på den kanalen du liker best – den som spiller din musikk ☺

Du kommuniserer ut, men du kommuniserer også innover i deg selv.

Hvis noen spør deg om hva du jobber med, svarer du da med noen vage ord og setninger om at du jobber med noe kontorgreier, eller smiler du entusiastisk og forteller om en spennende prosess dere har startet på jobben og som du har ansvaret for all dokumentasjon? Hør på den forskjellen!

Hvis du også i tillegg gir deg selv ros – rett og slett forteller deg selv hvor flink og god du er, akkurat som du roser dine barn, samboer/ektefelle og venner. Tenk deg en liten øvelse at du starter dagen med å rose deg selv, og si det gjerne høyt. Det kan føles litt rart å snakke høyt til deg selv, men det virker så våg prøve!

Gjør deg selv en tjeneste; velg positive og rosende ord og du vil gi deg selv en maksimal motivasjon for å ta fatt på hver ny uke.

God førjulstid fra Gry – Alba-gk

Sjekk nettsidene til Alba – gk

Bakgrunn: Etter 35 år som ansatt i Kongsberg bedrifter og mange erfaringer rikere på godt og vondt, vurderte og evaluerte jeg hva som var viktig for meg og hva jeg ønsket å bruke tid og engasjement på.  Jeg hadde jobbet med salg/marked, sponsorarbeid og prosjektledelse, og uansett fra hvilken vinkel jeg satte blikket mitt inn i disse rollene, var det MENNESKENE det gjaldt. Det var hvordan vi mennesker er sammen, hvordan vi samhandler, hvordan vi gir og tar energi – alle relasjoner mennesker imellom, som dominerte de bildene jeg fikk. Jeg tok med meg all min ballast, en god porsjon nysgjerrighet og motivasjon og utdannet meg til profesjonell coach hos Erickson Nordic (ICF) og startet mitt eget firma; Alba-gk. Alba er det latinske navnet for fuglen linerle (Motacilla Alba) og betyr Våg prøve. – gk er mine initialer og står også for –god kommunikasjon. Min visjon er å bidra til bevisstgjøring, motivasjon, ansvar og gjennomføring. 

[the_ad_group id=»120″] [the_ad_group id=»119″]

 

 

 

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg