Inspirasjon: Overraskelse

Gry Klippenberg. Foto: Tomas K. Larsen
Gry Klippenberg. Foto: Tomas K. Larsen

Nå går vi inn i en tid med å finne på overraskelser og bli overrasket. Vi blir på mange måter «overraskere» alle sammen, det gir oss dobbel glede.

Vi gleder oss ved å overraske og vi gleder oss over å bli overrasket. Denne helga har mange skapt mye glede med overraskelse på Farsdagen. Forventningene til de minste ved å overraske med noe de kanskje selv har laget eller tegnet, det er lykke.

Det handler ikke om hvor kostbar overraskelsen er i pengeverdi, det handler om det det gjør med oss i egenverdi – i livsverdi. 

Å komme på et overraskende besøk kan for mange gjøre den lille forskjellen til å takle hverdagsutfordringer. Kanskje kan du overraske noen med hjemmebakte julekaker i år, eller ringe noen du vet er litt ensomme – bare for å si at du tenker på dem. 

Du kan være det mennesket, å overraske andre gir glede, også til deg selv. 

Det mest spennende jeg kan tenke meg, er å lage overraskelses selskap for noen jeg kjenner! Det ansiktsuttrykket og kommentarene i det øyeblikket vedkommende skjønner, er det mest fantastiske jeg vet. Det skjer noe inne i hodet, det så gøy, og jeg blir så glad! 

Ønsker deg en overraskende god uke, gi litt av din verdifulle tid til deg selv og andre.

Hilsen fra Alba-gk, Gry K.

3600.no

Se alle innlegg