Inspirasjon: Nyte

Gry Klippenberg. Foto: Tomas K. Larsen
Gry Klippenberg. Foto: Tomas K. Larsen

Nå er det bare å nyte, å nyte lyset, de første vårblomstene, varmen fra sola som får mer tak for hver uke, og mer enn noen gang; nyte tiden akkurat nå. 

Det er vår.

Akkurat nå, idet jeg skriver dette, har skyene tatt over, det er lett snødrev ute og huskaldt inne. Det er ingenting som minner om vår, men det gjør ingenting fordi jeg vet at det er det!

Bare tanken på den årstiden vi nå går inn i fyller meg med glede, tilfredshet og en stor porsjon forventning. Jeg vet at det er like før jeg ser de små spirene av nytt liv titte frem og jeg vet at jeg kan utnytte denne tiden av året nå til å ta de første små bestemte skritt mot noe jeg vil gjennomføre – tiden for de første planene. 

For akkurat som naturen med sine ulike sesonger, blir vi mennesker påvirket av og kan bruke våren, sommeren, høsten, og til og med vinteren, til vår egen fordel. 

Ved å bli bevisst på hva våren inspirerer oss til, og gjøre det til endel av hverdagen vår nå, kan vi starte nye spennende ting. 

Tenk deg at naturen plutselig en vår bestemmer seg for ikke å våkne til nytt liv, det skjer ikke, så hvorfor i all verden skal ikke vi mennesker holde samme standard?

Make your springs the springboard to getting where you want to go

 – Jim Rohn

Nyt våren og la deg inspirere av den!

Hilsen fra Alba-gk, Gry K. 

3600.no

Se alle innlegg