Inspirasjon: Godt nytt «litt langsommere» 2016

Foto: Tomas Kibsgaard Larsen
Foto: Tomas Kibsgaard Larsen

Inspirasjonsbloggen-3054

[addtoany]

Kan hende er 2016 det året vi skal bli flinkere til å leve litt langsommere og øve oss på å si litt mer nei.

Inspirasjon: Godt nytt «litt langsommere» 2016

Tekst: Gry Klippenberg/Foto: Tomas K. Larsen

Alt går litt langsommere her på jorden….synger Anne Grete Preus i sangen «Når hele himmelen faller ned»

Det er litt sånn vi kan føle at juledagene er; litt langsommere, litt mer tid og ro også til oss selv. Vi får en etterlengtet pause etter en lang og travel høst.
Det er noe lovende ved denne pausen, et helt nytt år ligger klart som et stort hvitt ark som vi kan fylle med akkurat det vi vil og akkurat det vi føler er viktig. Kan hende er 2016 det året vi skal bli flinkere til å leve litt langsommere og øve oss på å si litt mer nei. Når vi sier nei til noe, betyr det ja til noe annet.

Nei er et ja til andre ting, ting som er viktige i livet. Nei er et JA-ord Smilende ansikt med smilende øyne
Godt nytt «litt langsommere» 2016 fra
Alba-gk, Gry K.

Sjekk nettsidene til Alba – gk

Bakgrunn: Etter 35 år som ansatt i Kongsberg bedrifter og mange erfaringer rikere på godt og vondt, vurderte og evaluerte jeg hva som var viktig for meg og hva jeg ønsket å bruke tid og engasjement på.  Jeg hadde jobbet med salg/marked, sponsorarbeid og prosjektledelse, og uansett fra hvilken vinkel jeg satte blikket mitt inn i disse rollene, var det MENNESKENE det gjaldt. Det var hvordan vi mennesker er sammen, hvordan vi samhandler, hvordan vi gir og tar energi – alle relasjoner mennesker imellom, som dominerte de bildene jeg fikk. Jeg tok med meg all min ballast, en god porsjon nysgjerrighet og motivasjon og utdannet meg til profesjonell coach hos Erickson Nordic (ICF) og startet mitt eget firma; Alba-gk. Alba er det latinske navnet for fuglen linerle (Motacilla Alba) og betyr Våg prøve. – gk er mine initialer og står også for –god kommunikasjon. Min visjon er å bidra til bevisstgjøring, motivasjon, ansvar og gjennomføring. 

[the_ad_group id=»120″] [the_ad_group id=»119″]

 

 

 

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg