Inspirasjon: Akkurat nå

Foto: Tomas Kibsgaard Larsen
Foto: Tomas Kibsgaard Larsen

Inspirasjonsbloggen-3054

[addtoany]

Sjekk Grys juleoppskrift for hverdagsmennesker!

Inspirasjon: Akkurat nå

Tekst: Gry Klippenberg/Foto: Tomas K. Larsen

Denne uken kunne vi se første episode av Petter «uteligger» på TV2. For temmelig nøyaktig et år siden bodde han på gata i Oslo i over 50 dager og hans opplevelse er nå blitt en brutalt ærlig serie, nesten litt ubehagelig å se på! Ubehagelig fordi vi konfronteres med en virkelighet som akkurat nå, hver dag, er rett utenfor våre egne gode varme hus fylt med mat og fine gaver. Allikevel viser den samtidig også en varme og menneskelighet som vi akkurat nå trenger å minne hverandre på.

Juleoppskrift for hverdagsmennesker: 

500 gr Ro til å kikke ut av vinduet

3 dl Tid til å fortelle mennesker på din vei at du er glad i dem

6 dl Tålmodighet

2 ts Tente lys som skaper lykke

3 ts Positive ord

3 dl Inviter venner og familie litt på sparket

11 dl Omsorg og nestekjærlighet

Bland alt sammen, tilsett et godt smil 🙂 og del av din vennlighet og varme akkurat nå.

«Av og til tror vi at det vi gjør, bare er en dråpe i havet. Men havet ville vært mindre uten den dråpen». – Mor Teresa 

GOD JUL fra

Gry, Alba-gk

Sjekk nettsidene til Alba – gk

Bakgrunn: Etter 35 år som ansatt i Kongsberg bedrifter og mange erfaringer rikere på godt og vondt, vurderte og evaluerte jeg hva som var viktig for meg og hva jeg ønsket å bruke tid og engasjement på.  Jeg hadde jobbet med salg/marked, sponsorarbeid og prosjektledelse, og uansett fra hvilken vinkel jeg satte blikket mitt inn i disse rollene, var det MENNESKENE det gjaldt. Det var hvordan vi mennesker er sammen, hvordan vi samhandler, hvordan vi gir og tar energi – alle relasjoner mennesker imellom, som dominerte de bildene jeg fikk. Jeg tok med meg all min ballast, en god porsjon nysgjerrighet og motivasjon og utdannet meg til profesjonell coach hos Erickson Nordic (ICF) og startet mitt eget firma; Alba-gk. Alba er det latinske navnet for fuglen linerle (Motacilla Alba) og betyr Våg prøve. – gk er mine initialer og står også for –god kommunikasjon. Min visjon er å bidra til bevisstgjøring, motivasjon, ansvar og gjennomføring. 

[the_ad_group id=»120″] [the_ad_group id=»119″]

 

 

 

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg