Inspirasjon: Forandring

Gry Klippenberg. Foto: Tomas K. Larsen
Gry Klippenberg. Foto: Tomas K. Larsen

 

Jeg er så heldig at jeg får lov til å jobbe med hverdagsmennesker hver dag, noen med store, andre med mindre utfordringer og hindringer, men felles for dem er at alle har muligheter.

Som coach og veileder er bevisstgjøring og motivasjon noe av det viktigste jeg jobber med, å motivere til ønsket forandring – stor eller liten. 

Det som er spennende, er hvor ulike vi mennesker er i våre holdninger til, og hvordan vi bestemmer oss for å forholde oss til forandringer.

Jeg erfarer ofte at det dreier seg om å finne løsninger i stedet for å finne unnskyldninger når forandringer banker på våre dører, og til det trengs en stor dose motivasjon som ofte starter med å bli inspirert til/av noe, eller rett og slett inspirere oss selv.

Å inspirere betyr å puste liv i, motivasjon betyr bevegelse og når vi i tillegg setter fokus på å lede oss selv – lede kommer av «lithan» som betyr å gå, vil vi gå med de forandringene som kreves og ikke prøve å lure oss selv til å finne unnskyldninger.

 

Her kommer en liten hverdagsutfordring;

Hvis alt var mulig, hvis du hadde alle de ressurser du trenger, nok tid og nok energi – hvilke forandring ville du ha gjort i livet ditt?

Hva skal til for at du blir inspirert til, motivert for og klarer å lede deg seg til å gjøre den forandringen du ønsker?

 

Jim Rohn; Hvis du virkelig vil noe, finner du en løsning. Hvis ikke, finner du en unnskyldning.

 

Lykke til og god uke fra Alba-gk, Gry K.

 

3600.no

Se alle innlegg