Inspirasjon: Selvfremdrift

Foto: Tomas Kibsgaard Larsen
Foto: Tomas Kibsgaard Larsen

Ta de små skrittene i riktig retning og øv opp din egen selvfremdrift!

Hva er nå det for et ord……Knut Borge ville sagt at det er sammensatt av to ord, men hvilket ‘rike’ er ikke godt å si. Han kunne muligens gitt ledetråd som; i bevegelse?

Jeg har etterhvert erkjent at kroppen trenger styrketrening, og har blitt relativt flink til å prioritere det jevnlig, selv om jeg synes det er fryktelig, fryktelig kjedelig!  Det som driver meg er velvære og færre vondter etterpå. Jeg ser for meg det resultatet jeg vet jeg får mens jeg trener og klarer derfor å gjennomføre. 

Det kan sammenlignes med å gå opp en trapp hvis du aldri har gjort det før. Når du står i bunnen av trappa har du som mål å komme deg opp alle trinnene, de første er krevende – du må konsentrere deg veldig for å klare dem. Så merker du at det blir litt lettere og du føler en fremdrift de neste trinnene. Når du tar det siste trinnet og er på toppen kommer mestringsfølelsen, du har kommet fra en etasje til en annen! 

La oss kalle det å gå opp en trapp for et delmål, mens hovedmålet – det du virkelig ønsker, er å komme opp en etasje. De små skrittene som setter noe i bevegelse gjør vår selvfremdrift enklere fordi vi vet og klarer å tenke oss hva vi oppnår.

Ta de små skrittene i riktig retning og øv opp din egen selvfremdrift!

God helg fra 

Gry K.

Alba-gk

 

3600.no

Se alle innlegg