Inspirasjon: Energi

Foto: Tomas Kibsgaard Larsen
Foto: Tomas Kibsgaard Larsen

Er du en av oss som føler at hverdagen bruker deg og skulle ønske at du fikk mer tid til å fylle på ny energi?

Er du en av oss som føler at hverdagen bruker deg og skulle ønske at du fikk mer tid til å fylle på ny energi? Da tenker du kanskje ofte at «når jeg bare har gjort det, og det og det…..da skal jeg….» Så går timene og dagene, og vil blir slitne.

Å lage seg daglige rutiner som, med små grep, gir deg ditt energipåfyll da og litt da, kan gjøre underverker i hverdagen.

Her kommer noen enkle tips som jeg lover deg gir mer energi, oppmerksomhet og produktivitet:

3 x 30 rutiner

Skaff deg minst 30 min mer søvn om natten, hvis du sover ca. 6,5 timer prøv å få til 7!

Innvilg deg 30 min ‘god-morgen styrke’ – bruk 10-15 min på å strekke på deg enten i senga eller lette tøyeøvelser(yoga) og drikk vann. Bruk 10-15 min til å lage en aktivitetsliste for dagen (viktige oppgaver, personer du skal kontakte, personer du venter tilbakemelding fra) PRIORITER!

Sett av 30 min til ingen ting – din egen ‘fornyelse’. Kos deg med en god kopp og la tiden komme. Pust god helt ned i magen, gå en liten tur i gangen, strekk på deg og drikk vann.

Lag disse små grepene til dine rutiner, og hvis du i tillegg får tid til litt trening et par ganger i uka, vil du ganske snart merke at energien øker, du stresser mindre og får mer gjort!

God uke med Vinterfestival og Kongsbergmarken fra

Alba-gk, Gry K.

 

3600.no

Se alle innlegg