Inspirasjon: Årstider

Foto: Tomas Kibsgaard Larsen
Foto: Tomas Kibsgaard Larsen

Inspirasjonsbloggen-3054

[addtoany]

Hverdagstanker for hverdagsmennesker

Inspirasjon: Årstider

Tekst: Gry Klippenberg/Foto: Tomas K. Larsen

I dag, på min vandring gjennom gatene i «gamlebyen i Kongsberg», kunne jeg ikke unngå å kjenne duften fra heggen som er i blomst, Syrinene som står sprekkeferdige og bare venter på å vise sine fine vårdrakter og alle de nydelige natt-og-dagene som smiler i våryre farger. Selv Løvetann i grønn grøftekant er vakker nå!

Hvert år, etter for mange, en lang vinter, kommer VÅR.  Det er noe lovende ved våren, det er den tiden av året med alle muligheter. Vi legger merke til blomster og mange type vekster som dukker frem fra sitt skjulested, og det er akkurat det samme som skjer med oss mennesker i vårt liv.  Etter en utfordrende vinter, ser vi muligheter, de er på mange måter et krav til oss selv at vi nå utnytter våren og alt den tilbyr oss! Det er nå vi har mulighet til å så frøene for i morgen, det er nå vi ser hva vi kan utnytte dagen i dag til for å kunne høste vår suksess som kommer.

Hold fokus på hva du du ønsker for livet; ditt eget springbrett mot hva er viktig for deg og hva du vil! Utnytt vårukene og fargene 🙂

God arbeidsuke og forsommer fra Alba-gk, Gry K.

[the_ad_placement id=»plassert-i-post»] [the_ad_placement id=»mobil-i-post»]

3600.no

Se alle innlegg