Innbygger’n: Trine Haugstad

«Byen fortjener et bedre idrettsanlegg som kan være et samlingspunkt i sentrum, der de ulike idrettene for både yngre og eldre kan møtes på tvers av hverandre».

 

Navn: Trine Haugstad
Alder: 28
Driver med: Håndballspiller for Skrim Kongsberg Elite og sykepleier på Kongsberg sykehus.

Hva er det aller beste med Kongsberg?
Masse fine folk og at alt er i umiddelbar nærhet.

Hvis du fikk 100 millioner til å utvikle byen vår – Hvilket tiltak ville du brukt pengene på?
Kanskje ikke så overraskende, men jeg ville gitt enda mer til idretten i byen. Byen fortjener et bedre idrettsanlegg som kan være et samlingspunkt i sentrum, der de ulike idrettene for både yngre og eldre kan møtes på tvers av hverandre. Det fortjener idrettsbyen Kongsberg!

Hvis du skulle guide en gruppe turister i Kongsberg – hva ville du vist fram først?
Jeg ville først og fremst tatt de med på hjemmekamp i Kongsberghallen, og deretter tatt de med til Sølvgruvene.

Hvis du ser tilbake – hva er du mest stolt av å ha fått til?
Jeg er mest stolt av og ikke minst glad for at jeg har klart å komme tilbake på håndballbanen etter x antall skadeperioder opp gjennom årene. Det har til tider vært svært krevende og utfordrende, men til tross for dette har det også gitt meg mange gode erfaringer.

Hva er du mest redd for?
At det skal skje noe med familien min.

Hva er ditt beste minne?
Åhhh… Det er veldig vanskelig å velge bare et minne, jeg har opplevd så mange gode minner med familie og venner som jeg setter høyt, og ikke minst alle oppturene på håndballbanen.

Hvis du kunne gi et nyfødt barn bare ett råd, hva ville det være?
Tro på deg selv!

Når var sist gang du tok et steg inn i det ukjente uten å ane hva som kunne vente deg?
Det var da jeg tok valget om å flytte hit til Kongsberg for snart fem år siden. Jeg er en person som alltid har vært i nærheten av familien og venner, men jeg var samtidig veldig klar for nye og spennende opplevelser. Jeg kjente ingen, alt var nytt.. Jeg satset alt, tok med meg håndballen, håndballskoene og sykepleieryrket – dette er en avgjørelse jeg ikke har angret et sekund på.

Hvilke tre ting ville du tatt med deg på en øde øy?
Mat, musikk og lighter.

3600.no

Se alle innlegg