Innbygger’n: Linda Cecilie Hinrichsen

Linda Cecilie Hinrichsen er en sjel med et stort hjerte og store drømmer.

 

Navn: Linda Cecilie Hinrichsen
Alder: 36
Driver med: Eier og er daglig leder på Release dans og trening og Feelgood Kongsberg.

Hva er det beste med jobben din? Jeg elsker å gjøre andre glad og få de til å føle godt med seg selv. Gi de glede på timene, inspirere. Jeg får energi av det.

Hva gjør du i fritida? Siden jobben er ganske aktiv, og jeg jobber en del helger, så bruker jeg tid på jentene våre, enten slapper av sammen, eller er ute på tur.

Hva er det aller beste med Kongsberg? Vi har en fin by- jeg er glad i Kongsberg- den er liten og lett å komme seg frem i. Synes den har fått noen fine fellesområder de siste årene! Det gjør meg glad! Det er flott at kommunen satser mer og mer på å få parkene /parkanlegg mer attraktiv for barn og barnefamilier.

Hvis du skulle guide en gruppe turister i Kongsberg – hva ville du vist fram først? Jeg hadde fraktet de til Funkelia- så gått derifra til Kronene i Håvet. Så gått opp til Knuten og opp til Knutetoppen. Så gruvene på vei ned.

Hvordan kan vi gjøre byen vår (Kongsberg) enda bedre i framtida? Jeg ser tendens til at de tar tak for småbarnsfamilier og oppgraderer parkene osv. Men hva med de litt eldre barna? Vi har flotte Ohana i byen, har jobbet der selv og det er et supert tilbud. Men skulle ønske det var et sted for ungdommene som ikke er gamle nok for utestedene. Litt disco for den yngre garden. Alt for mange av disse som bare «henger rundt» … og det gjør meg trist. Her må det vel være muligheter!!

Hvis du fikk 100 millioner til å utvikle byen vår – Hvilket tiltak ville du brukt pengene på? Åh..haha da har jeg egentlig en hel masse gøy! Men- om jeg skulle få bruke disse på det jeg ønsket mest ville jeg bygd et stort flott barnehjem – med dyktige og engasjerte voksne. Trygge rammer, gode relasjoner til de voksne og mange gode aktivitetstilbud. I bygget ved siden av ville jeg bygget et gamlehjem – der de eldre fikk den luksusen de ønsket, med alle fasiliteter de måtte ønske. Da kunne de eldre og barna hatt nytte av hverandre – sosialt og gleden av hverandre. Det hadde vært fantastisk. Dit vil jeg når det er min tur.

Hvilket spørsmål ønsker du å få nå, og hva ville du svart?

Spørsmål: Har du noen hobbyer? Svar: Hobbyen min er vel også en del av jobben min, men jeg er nok en litt rastløs sjel, så jeg elsker jo å finne «nye ting» å gjøre hele tiden. Så prosjekter utenom jobb – er nå Kvinneeventet. Samle så mange som mulig som er kvinner i ulike posisjoner / stillinger i alle mulige yrker. Enten de er leder eller gründer selv, eller ønsker en helg med teambuilding sammen med damene på jobben. Heie på hverandre og bygge relasjoner til andre i samme posisjon.

Hvis du ser tilbake – hva er du mest stolt av å ha fått til?
Det må vel være de to flotte jenten våre. Er jo veldig stolt av de.

Hva er du mest redd for? Rett og slett mest redd for at det skal hende barna mine noe.. Det er vel alle foreldres mareritt …

Hva er ditt beste minne? Åhh. Det er veldig mange gode minner, men må velge noe – jeg retter mot jobb – utdanning – og må vel si å være med i VM i cheerleading i Japan- Tokio. Det var en kjempeopplevelse. Vi var det første landslaget i cheerdance i Norge, og i Japan var dette stor allerede – så de behandlet oss som idrettsstjerner- det var helt vilt. Så det er vel et minne som er høyt oppe på lista.

Hvis du kunne gi et nyfødt barn bare ett råd, hva ville det være?
Ha tro på deg selv.

Når var sist gang du tok et steg inn i det ukjente uten å ane hva som kunne vente deg? Det er vel når jeg startet Release danse og trening for to år siden. Det var noe jeg hadde drømt om i flere år. Fikk muligheten, tok sats, sa opp en fast jobb og hoppet i det. Helt fra bar bakke. Når jeg tenker tilbake på det. I juli før oppstart i august hadde jeg én kunde på listen.. må si jeg var litt nervøs og lurte på hva jeg hadde gjort. Det vil jeg si var å ta steget inni det ukjente. Har jobbet for meg selv i mange år, men da enten som ansatt eller leid meg ut, så dette var virkelig noe nytt og skummelt. Men ett år senere måtte jeg inn i større lokaler og det er jeg faktisk veldig stolt av. Jeg har bygd opp Release helt fra bunnen av. I dag er vi et senter fullt med spreke damer og har syv instruktører.

Så heiv jeg meg rundt igjen, i år, satset enda større og startet Feelgood Kongsberg– en stor investering, så dette var igjen noe nytt og ikke visste vi om dette ville slå an. Og jeg må si at det går over all forventning! Jeg blir så gira og glad når jeg ser at andre finner en form for trening som passer for de – glede og mestringsfølelse – det er så nydelig å se dette på kundene våres!

Så to firmaer på to år – stolt av det- om det er lov å si.

Hvilke tre ting ville du tatt med deg på en øde øy?

Musikk, dagbok og treningsstrikk.

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg