Innbygger’n: Jeannette Carlsen

Navn:  Jeannette Carlsen
Alder: 34
Driver med: Jeg jobber hos TechnipFMC, der mitt ansvarsområde er den kommersielle delen av et tilbud. Ved siden av jobben er jeg håndballtrener i Skrim, pluss at jeg er tilknyttet Sense som personlig trener.

Hva er det aller beste med Kongsberg?
Jeg må nok si menneskene som bor her!

Hvis du fikk 100 millioner til å utvikle byen vår – Hvilket tiltak ville du brukt pengene på?
Uten tvil en ny multihall – jeg synes idretten fortjener det. Med en multihall vil man kunne samle mange forskjellige idretter under samme tak. Det blir mer halltid for alle, samtidig som det blir bedre vilkår for idretter som turn og klatring.

Videre så synes jeg at det mangler noen opgraderinger i Skrim idrettspark. Hvert år når innesesongen er ferdig så spiller alle lagene fra 10 år og eldre beachhåndball ute. Skrim har gode beachspillere. Flere spillere fra Skrim Elite har gjennom årene være på landslaget. Elitelaget har flere ganger vunnet medaljer i NM og representert Norge to ganger i EM for klubblag – begge ganger ble det medaljer – gull og bronsje. I 2015 vant Skrim j18 NM og i tillegg kvalifiserte ungdomslagene seg til sluttspillet.

I år er Skrim representert i slutspillet i neste alle årsklasser. Skrim J12 og J15 er så heldige at de har fått tildelt sluttspill i helgen 17-18 juni. Det er 16 lag som skal spille, og vi regner med at det kommer mellem 300-400 mennesker per dag denne helga. Så noen av pengene skulle gå til å utbedre beach-området ved Skrimhallen. Det skulle vært to ekstra baner, så vi kunne kjørt trening og kamper samtidig, og så skulle det bygges tribuner for publikum. Da kunne vi fått fasiliteter på linje med de resultatene som er oppnådd i sanden 🙂

Hvis du skulle guide en gruppe turister i Kongsberg – hva ville du vist fram først?Når familien og venner fra Danmark er på besøk ender vi altid på Knuten.

Hvis du ser tilbake – hva er du mest stolt av å ha fått til?
Jeg er nok mest stolt over at jeg har klart å håndtere ulike karrierer innenfor håndball, jobb og studier. Jeg har fått den utdannelsen jeg ønsket, ulike jobber som har gitt meg utfordringene jeg vil ha, pluss at jeg har oppnådd de sportslige målene jeg satte meg.

Hva er du mest redd for?
Jeg går heldigvis ikke og tenker så mye på det, men det først som jeg kommer på er slanger!

Hva er ditt beste minne?
Jeg setter utrolig stor pris på å være sammen med min fantastiske nevø og niese, uansett om vi går en tur på stranden med en is, eller om vi hopper rundt i Bonbon-land. Jeg nyter det max. Dessverre blir det ikke så ofte, siden vi bor i to forskjellige land.

 Hvis du kunne gi et nyfødt barn bare ett råd, hva ville det være?
«You miss 100 % of the shots you don’t take»

Når var sist gang du tok et steg inn i det ukjente uten å ane hva som kunne vente deg?
Jeg tror på at man skal være litt i det ukjente for å utvikle se, og jeg har flere eksempler på dette, både på jobb, som håndballtrener og som person. Men det største steget de siste  ti årene var da jeg valgte å flytte til Kongsberg for å spille for Skrim. Jeg kan vel ærlig talt si at jeg ikke trodde jeg skulle bo her etter seks år. Jeg tenkte maks etter til to år da jeg flyttet hit.

Hvilke tre ting ville du tatt med deg på en øde øy?
En hengekøye så jeg kan ligge og nyte stillheten. Mat, så jeg ikke behøver og tenke på det, og en båt så jeg kan hente venner/familie eller reise hjem – når det blir for stille!

3600.no

Se alle innlegg