Innbyggern: André Thorsdalen

Navn:  André Thorsdalen
Alder: 45
Driver med: Anleggsleder i Peab og frivillig i Snowstock

«Lev livet og kos deg, vær snill og hjelpsom!»

Hva er det aller beste med Kongsberg? Kongsberg er en trygg og sentralt by, med mange muligheter. Byen er også omringet av fantastisk natur.

Hvis du fikk 100 millioner til å utvikle byen vår – hvilket tiltak ville du brukt pengene på? Da ville jeg utviklet byens kjerne, løftet den litt mer frem. Men samtidig ønsker jeg å ta vare på områdene rundt byen, med tilrettelegging av skisenter og turområder med løyper osv. slik at vi kan få et enda bedre tilbud med løyper enn det vi har i dag.

Hvis du skulle guide en gruppe turister i Kongsberg – hva ville du vist fram først?Kongsberg har mye å by på for en hver sesong, men om sommeren ville jeg vist frem Gruveåsen opp mot Knuten. Korset er også ett fint sted å ta med folk. Samtidig kan vi ikke glemme Lågen, den er jo så fantastisk om sommeren, spesielt med fossen som renner igjennom byen, men også også utenfor bykjernen.

Om vinteren har vi «Snowstock», må jo nevne dette da det er noe jeg arbeider med. Dette er absolutt en fin opplevelse. Kongsberg skisenter og tilhørende langrennsløper ville jeg selvfølgelig også vist frem.

Foto: Privat

Hvis du ser tilbake – hva er du mest stolt av å ha fått til? Det må være barna mine, for noen flotte, gode barn jeg har, som har respekt for andre.

Hva er du mest redd for? Jeg er mest redd for at familie eller nære venner skal bli utsatt for noe form for alvorlig sykdom eller ulykke.

Hva er ditt beste minne? Det er ikke et bestemt minne som skiller seg ut, men livet består av å skape nye fantastiske minner hver dag. Lev livet!

Hvis du kunne gi et nyfødt barn bare ett råd, hva ville det være? «Lev livet og kos deg, vær snill og hjelpsom.»

Når var sist gang du tok et steg inn i det ukjente uten å ane hva som kunne vente deg? Dette intervjuet og ny jobb var å ta et skritt ut i det ukjente.

Hvilke tre ting ville du tatt med deg på en øde øy? God mat og drikke! Venner, må man også ha med, og ingen i familien hadde overlevd uten nett, –så de måtte ha bli hjemme! haha

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg