Annonsere

På Nettmagasinet 3600.no

3600.no gir gode muligheter for deg som ønsker å nå ut til befolkningen i Kongsberg. Profesjonell veiledning, målretting og hjelp til produksjon av annonser, betyr bedre resultater og større lønnsomhet. Antall visninger betyr ikke alt.

Treffsikkert budskap til rett målgruppe i riktig kontekst er helt vesentlig for effekten av dine annonser. 3600.no tilbyr også gode muligheter for markedsføring gjennom foto og video – eller «content marketing» – betalt innhold. Fleksibilitet og effektiv annonsering er vårt mål. Ta kontakt med bjorn@3600.no dersom du ønsker mer informasjon om annonse – og markedsføringsmulighetene på 3600.no.

Bannerannonser:

Vi mener bannerannonser fremdeles har god effekt ved å vise tydelig budskap med riktig valg av farger, logo og elementer som gjenspeiler din bedrift. Våre bannerannonsører er alltid synlig på alle flater og deler alle visningene med de andre annonsørene. Det betyr at jo flere lesere vi får, jo flere visninger fordeles på annonsørene, uten at dere betaler noe mer, en fastpris uansett visninger.

Sponset artikler:

Se flere artikler her!

Sponsede artikler gir deg som kunde en unik mulighet til å snakke om dine tjenester, produkter og/eller selskap. Her skriver journalistene våre sakene for deg eller du leverer egen tekst som vi ser over for deg.