I dag feirer Nettmagasinet to år

Stolte eiere. Fra venstre: Simen Jahnsen Ljøterud og Bjørn Isaksen. Foto: Magnus Bjørnnes

– Vi har fått til mye på to år, men vi skal bli mye bedre!

1. september 2015 etablerte Simen Jahnsen Ljøterud og Bjørn Isaksen Nettmagasinet 3600.no. Målet var å «snakke opp» og «selge» Kongsberg, og fortelle de gode historiene om mennesker, miljøer, bedrifter, kultur og lokalhistorie – gjennom bilder, tekst og video. Magasinet skulle være gratis for leserne – finansiert av lokale annonsører og samarbeidspartnere, i en ny og effektiv og litt annerledes markedsføringskanal.

Det har vi klart! I løpet av disse to årene har vi hver eneste dag levert lokalt innhold som mange av våre lesere setter pris på. Samtidig har vi levert gode, effektive og svært rimelige markedsføringskampanjer for våre annonsører.

«Vi bryr vårs»
Etter to år kan vi skilte med 8.118 følgere på Facebook og svært gode lesertall på artiklene våre. Alle piler peker oppover, og vi vokser litt for hver dag som går. Målet er selvfølgelig å bli enda bedre. Derfor lanserer vi det vi kaller 3600.no – Versjon 2.0. – der vi skal bli enda mer inkluderende, vise mer mangfold og bredde, bli mer levende og spennende, og nå ut til enda flere lesere og følgere.

Vi er en IA-virksomhet (Inkluderende Arbeidsliv) og samarbeider nært og godt med NAV. Til enhver tid har vi mennesker hos oss på arbeidspraksis og gjør det vi kan for å gi folk meningsfulle dager og skape faste jobber.

Vi inngår nå samarbeid med ungdomsskoler og videregående skoler (medier og informasjon) der vi bidrar med det vi kan, samtidig som vi får godt og ungt innhold tilbake.

Vi planlegger veldig spennende prosjekter sammen med ASVO, og skal snart vise at alle mennesker har store og gode ressurser, også innenfor det feltet vi jobber i.

Vi skal bli mer levende og levere enda bedre innhold, og vi skal nå ut til et bredere publikum. Det betyr også mer bruk av film og levende bilder.

Vi ønsker alltid kontakt med folk som har lyst til å bidra med godt, lokalt og spennende innhold. Ta en prat med vår redaktør Anniken hvis du lurer på noe, eller tror du kan bidra.  

Nettmagasinet 3600.no eies og driftes av Akari AS, som også fyller to år i dag 🙂 Reklamebyrået Akari har i løpet av sine to første år jobbet for rundt 230 ulike kunder – hovedsakelig i Kongsberg, produsert rundt 200 filmer, levert bøttevis av web-løsninger, grafiske tjenester og foto, og bistått med markedsføring og rådgiving i sosiale medier.

Akari har i dag åtte faste ansatte, frilansere og flere på ulike arbeidsmarkedstiltak.

Sommeren 2017 gav Akari AS og 3600.no også ut et printmagasin på 96 sider (det kan du lese her) som ble delt ut gratis til 11.400 husstander.

Kongsbergmagasinet ble en suksess og vi planlegger et lokalt vintermagasin i desember. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å annonsere.

3600.no

Se alle innlegg