I år er det enda lettere å bli med på årets TechTown-happening!

NDC TechTown inviterer kunnskapstørste embedded sofware-utviklere til fire unike konferansedager fullspekket med relevant læring i verdensklasse.

 

I år er det tre år siden en av verdens største, uavhengige konferanser innen software-utvikling, Norwegian Developers Conference (NDC), satte Teknologibyen Kongsberg på konferansekartet.

Les også:

«Vi skal sette Kongsberg på kartet når det gjelder konferanser!»

«Gjorde stor suksess på Kongsberg.»

Årets høydepunkt

Siden den gang har NDC TechTown blitt konferansen du går til dersom du jobber med arkitektur, C, C++, Python, design, innvevd teknologi, plattformer, produkt og produktdesign, sikkerhet, programvaredesign, teknikker, test, verktøy og Linux (for å nevne noe).

For hvert år har den økt i popularitet – både blant deltakere og foredragsholdere.

Og det er kanskje ikke så rart?

For ved å holde et skreddersydd opplegg med relevant, høyt faglig innhold i verdensklasse, har NDC TechTown simpelthen blitt årets høydepunkt for de som jobber med embedded software-utvikling.

Her er det rett og slett ny uunnværlig kunnskap å få.

– Er det én konferanse jeg anbefaler mine ansatte å delta på i løpet av året, så er det denne, uttalte Alexander Gosling, gruppeleder for integrated defencesystems i KDA til 3600.no i fjor. (Les saken her)

Les også: Kongsberg – et mekka for programmerere.

Det er en kjensgjerning at kompetanse er ferskvare og da er det viktig å holde seg oppdatert når anledningen byr seg.

– Utviklingen går rasende fort og her får du en sjanse til å holde deg oppdater på relevante tema vi er opptatt av, få nye ideer og bli inspirert i et lidenskapelig sterkt fagmiljø som brenner for det de gjør, understreket Andreas Bredesen ivrig til 3600.no før fjorårets konferanse.

Nytt format

31. august til 3. september 2020 fortsetter NDC TechTown suksessen – bare i et nytt og kanskje enda mer brukervennlig format.

I 2017, 2018 og 2019 var det nemlig «Magazinet» i Kongsberg som var arena for den populære konferansen. Årets korona-situasjon gjør at arrangørene må tenke nytt.

– Vi kommer til å gjennomføre konferansen i perioden 31. august – 3. september, men i et «online format» strømmet over nettet, forteller Kjersti Sandberg i NDC.

Det betyr jo at du kan delta fra nesten hvor som helst – om det så er sofaen, hytta eller hovedkontoret.

Kall det ekstremt kortreist om du vil.

– Vi bruker «Slack» og «Webex» som plattformer for konferansen. Det er verktøy som gjør det mulig for deltakerne å kommunisere med hverandre, foredragsholderne og oss i NDC, forteller Sandberg.

Gode tilbakemeldinger

– Vi har testet ut løsningen i Oslo nå i juni, og skal kjøre samme tekniske konsept i Melbourne i slutten av juli – så vi vet at dette fungerer veldig bra og deltakerne har gitt oss mange gode tilbakemeldinger.

Den gode menyen derimot, blir den samme:

– Det blir fire hektiske dager med spennende og lærerike dypdykk, workshops, innlegg og foredrag.

Hele 43 foredragsholdere skal inspirere deg under årets konferanse.
Her kan du se hvem som skal holde innlegg.

I tillegg blir det 24 workshops, 4 tracks og 21 foredrag.

Dette bør du med andre ord ikke gå glipp av!

Les mer om årets NDC TechTown og kjøp billletter her.

Agendakomiteen

NDC TechTowns agendakomité består av fagfolk med forskjellig bakgrunn og kompetanse. Alle som er med i komiteen er håndplukket på grunn av den unike posisjonen og innsikten de har i et relevant fagmiljø og/eller organisasjonene de representerer.

Årets agendakomité består av Martin Ertsås (Cisco), Olve Maudal (Cisco, snart Equinor), Patricia Aas (TurtleSec), Andreas Bredesen (KDA), Arne Førlie (KDA), Pål Grønås Drange (Equinor), Tom Holtermann Andersen (DataRespons), Alexander Gosling (KDA), Håkon Gjone (Kongsberg Maritime) og Kjersti Sandberg (NDC Conferences AS).

 

  • 4
  •