Here We Go Again!

Da Mamma Mia: Here We Go Again først ble vist på krona sist fredag, ble den møtt av fullpakkede kinosaler – og det skjønner man godt!

Mamma Mia: Here We Go Again er fortsettelsen til publikums mest likte filmmusikal fra 2008.

I denne spenstige oppfølgeren regissert av Ol Parker fortelles historien om Donna, og hennes møter med Sophies tre fedre.

Slik går handlingen: Ett år etter Donnas bortgang, jobber Sophie hardt med å arrangere en gjenåpnings-fest til hennes ære. Samtidig ser du hvordan alle karakterene jobber med å takle sorgen etter å ha mistet en de var glade i.

Filmen hopper mellom nåtid og fortid, og man får utforsket hvordan Donna først møtte Sophies tre fedre, og hvordan hun kom til å bo på det gamle hotellet. Mamma Mia: Here We Go Again er full av både kjærlighet og intriger, blandet med en god dose humor og musikk.

Det er både gamle klassikere, og et fullpakket sortiment med nye sanger som setter stemningen høyt oppetter veggen.

Filmen er full av utmerket koreografi, spenstige kostymer og musikalske numre, pent satt sammen med utmerket klipping og regi. Det er aldri en pause, og man sitter som limt til kinosetet.

På premieredagen holdt Krona Kino en stor fest, med både rød løper, goodie-bags og konkurranser. Salene var så godt som fullpakket, selv på de senere visningene.

Mamma Mia: Here We Go Again er på kino nå, og vi anbefaler sterkt å se den!

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg