Fra Hellboy til Asterix. Krona Kino har noe til alle denne helgen.

Sjekk hele kinoprogrammet her.

Hellboy

Premiere 12. april. Fantasy / Superheltfilm / Action / Sci-Fi 2 t. 15 år

GIVE EVIL HELL!

Superheltfilmen ‘Hellboy’ er et reboot av fortellingen om den djevelske helten Hellboy basert på Mike Mignolas tegneserie.

Denne gangen reiser den røde demonen til England, hvor han skal ta opp kampen mot heksen Nimue the Blood Queen.

‘Stranger Things’-skuespilleren David Harbour tar over hovedrollen fra Ron Perlman, som har spilt superhelten i de to foregående filmene Hellboy og Hellboy II: The Golden Army.
Den nye filmatiseringen følger den nyeste tendensen i superhelt-verdenen, og filmen forventes å få en R-rating, som både Deadpool og Logan har hatt stor suksess med.

Hellboy er regissert av Neil Marshall som tidligere har laget hits som Doomsday, Centurion, The Decent, og regissert for både Game of Thrones og West World.

Kjøp billetter til Hellboy her. 

Sjekk traileren her:

After

Premiere 12. april. Drama / Romantikk / Thriller 1 t. 45 min. 6 år

Etter din første, blir livet aldri det samme igjen.

«After» er basert på boksuksessen med samme navn av Anna Todd

Tessa Young er en 18 år gammel student som lever et vanlig liv, har gode karakterer og en snill kjæreste. Fremtiden hennes er nøye planlagt, men når hun møter Hardin, en badboy med tatoveringer og piercinger, endres alt. Uvitende om Hardins mørke hemmelighet, faller Tessa for han og de starter et turbulent forhold.

Kjøp billetter til After her.

Sjekk traileren her:

https://youtu.be/BNLta4nDM10

Asterix: Trylledrikkens hemmelighet

Premiere 12. april. Animasjon 1 t. 25 min. 6 år

Får vi endelig vite den hemmelige oppskriften til trylledrikken?

I dette nye eventyret er Asterix og Obelix på jakt etter en ung trollmann som er verdig oppskriften til den magiske trylledrikken etter at landsbyens trollmann, Miraculix, brekker beinet når han faller fra et tre.

Kjøp billetter til Asterix: Trylledrikkens hemmelighet her. 

Sjekk traileren her:

https://youtu.be/H7S_MDG0RLg

 

Lykkelige Lazzaro

Premiere 12. april. Drama 2 t. 7 min. 9 år

En nydelig og magisk historie om et uventet vennskap.

Noen ganger kan en film treffe deg på en måte det er umulig å forutse. Noe røres dypt inne i deg, noe som overskrider alle preferanser og merkbare sanseinntrykk. I et par timer kan du forlate din egen kropp og nesten glemme at du eksisterer.

Lykkelige Lazzaro er en slik film.

Vi er på et udefinert sted på den italienske landsbygda, i et tidløst miljø isolert fra omverdenen. En eksentrisk bøling mennesker jobber på tobakksplantasjen Inviolata der den overdådige Luna-familien styrer med hard hånd. Blant arbeiderne finner vi Lazzaro. Han er ikke som alle de andre. Det uskyldsrene ansiktet og den naive fremtoningen taler nærmest om noe engleaktig, noe løftet over menneskenes ellers grådige vesen. Når et uventet vennskap med herskapets utsvevende sønn Tancredi begynner å ta form, vil det vise seg at det er mye ved denne gutten som overskrider vår oppfatning av hva som er virkelig.

Lykkelige Lazzaro vant prisen for beste manus i Cannes og beste film på Tromsø internasjonale filmfestival.

Kjøp billetter til Lykkelige Lazzaro her.

Sjekk traileren her:

 

Journal 64

Premiere 12. april. Thriller 1 t. 58 min. 15 år

Noen håndverkere gjør et uhyggelig funn i en eldre København-leilighet: bak en falsk mur i leiligheten sitter tre mumifiserte lik rundt et spisebord, og en ledig plass venter.

Carl Mørck og hans assistent Assad i politiets Avdeling Q blir satt til å finne ut hvem mumiene er og hvem den fjerde plassen er tiltenkt. Carl og Assad går på jakt etter beboeren, og finner spor tilbake til den beryktede kvinneanstalten på Sprogø, der vanskjøtsel og medisinske eksperimenter med tvangssterilisering var en fast del av hverdagen for de innlagte, såkalt utuktige piker.

Redslene på Sprogø er et tilbakelagt kapittel i Danmarkshistorien, men det dukker opp personer som sier at eksperimentene fortsatte helt opp til vår tid.

Carl og Assad må vinne et kappløp mot tiden for å hindre flere mord og overgrep.

Kjøp billetter til Journal 64 her. 

Sjekk traileren her:

 

Drømmeparken

Premiere 5. april. Animasjon / Familiefilm 1 t. 25 min. 6 år

En magisk fornøyelsespark der alle drømmer blir virkelighet. Marcus & Martinus er blant de norske stemmene.

June er en kreativ, liten jente, som sammen med moren har skapt en hel fantasiverden kalt Drømmeparken. Når moren blir syk, oppdager June at Drømmeparken faktisk eksisterer. Men den holder på å forfalle, og det er bare June som kan redde den. Morsom og flott animasjonsfilm for hele familien.

Nordens største popduo, Marcus & Martinus, leder an det norske stemmecastet.

Kjøp billetter til Drømmeparken her. 

Sjekk traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg