Fra ulver i fåreklær til musikklegender i boafjær. Disse filmene har premiere på kinoen denne helgen.

Rocketman

Premiere 29. mai. Drama / Musikal 2 t. 1 min. 12 år

Den spektakulære filmen om musikklegenden Elton John.

Gjør deg klar for glitter, glam og en parade av udødelige hitlåter.

Endelig er filmen om en av tidenes største musikklegender her. Bli med på festen, og få med deg den utrolige berg-og-dal-bane-livshistorien til stilikonet og artistfenomenet, Elton John, fra hans spede karrierestart som ungt pianogeni til stadionfyllende rockestjerne.

Med over 300 millioner solgte album og over femti Topp 40-hits, er Elton John blant verdens aller mest populære og folkekjære artister. Fra regissøren av Bohemian Rhapsody og med Kingsman-skuespilleren, Taron Egerton, i en uforglemmelig hovedrolle. Spenn fast sikkerhetsbeltene, og la denne fantastiske filmen ta deg i rakettfart til stjernene!

Kjøp billetter til Rocketman her. 

Sjekk traileren her:

JOHN WICK: CHAPTER 3

Premiere 31. mai. Action / Krim / Thriller 2 t. 10 min. 15 år

John Wick (Keanu Reeves) er på rømmen etter å ha drept et medlem av den internasjonale foreningen for leiemordere, High Table. Med en dusør på 14 millioner kroner til den som klarer å drepe han, er han et mål for profesjonelle drapsmenn og -kvinner i hele verden.

Kjøp billetter til John Wick 3 her. 

Sjekk traileren her:

Ma

Premiere 31. mai. Skrekk/thriller 1t. 39 min. 15 år

Isende thriller fra produsentene av Get Out og Happy Death Day.

Maggie og moren hennes flytter til en liten søvnig by i Ohio. Maggie får raskt noen jevnaldrende venner, men siden de ikke er gamle nok til å drikke eller komme inn på utesteder er det lite å ta seg til.

En ensom nabokvinne tilbyr seg å hjelpe ungdommene med å kjøpe alkohol, og inviterer dem til å feste hjemme i kjelleren hennes. De gir henne kallenavnet Ma, og aner fred og ingen fare. Men det viser seg at Ma ikke har tenkt til å gi slipp på dem igjen så lett. Psykologisk thriller fra produsentene av Get Out og Happy Death Day.

Kjøp billetter til Ma her. 

Sjekk traileren her:

Godzilla: King of the Monsters

Premiere 31. mai. Eventyr / Horror / Action / Fantasy / Sci-Fi 12 år

One king to rule them all.

Etter den globale suksessen til «Godzilla» og «Kong: Skull Island» kommer neste kapittel i Warner Bros. Pictures og Legendary Pictures kinematiske Monsterverse: «Godzilla II: King of the Monsters», et episk actioneventyr som setter Godzilla opp mot noen av de mest populære monstrene i popkulturhistorien.

Den nye historien følger den heroiske innsatsen til det krypto-zoologiske byrået Monarch. Dets medlemmer står overfor et batteri av monstre, blant annet den mektige Godzilla, som støter sammen med Mothra, Rodan og hans ultimate nemesis, den trehodede Ghidorah.

Når disse gamle superartene – som man trodde bare var myter – gjenoppstår, kappes de om overherredømme, noe som gjør menneskets fremtidige eksistens uviss.

Kjøp billetter til Godzilla: King of the Monsters her. 

Sjekk traileren her:

Ulv i fåreklær 2

Premiere 31. mai. Animasjon/ Familiefilm / Barnefilm 1 t. 15 min. Tillatt for alle

Det store spørsmålet er igjen: Kan sau og ulv leve sammen i fred og vennskapelighet?

I Den Forente byen lever får og ulv et fredelig og rolig liv sammen, og respekterer siviliserte samfunnsregler. Men en dag får de uventede gjester – en polarrev og en liten søye på flukt.

Gray, lederen av Den Forente byen Gray beskytter dem, og han får en livstruende utfordring. Skal han adlyde rovdyrs lover og bli en av dem igjen eller kjempe mot dem. Kan hans mot og oppfinnsomhet, så vel som hans mange venner, vinne over alle problemer og bringe fred tilbake til samfunnet.

Kjøp billetter til Ulv i fåreklær 2 her. 

Sjekk traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg