Fra julestemning med snekker Andersen og dragenes mor til Terminator-oppfølger med Arnold i hovedrollen.

 

Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul

Premiere 8. november. Familiefilm 1 t. 10 min. Tillatt for alle

Dette er historien om ei lita bygd. Den var omtrent som andre bygder selv om den lå ganske for seg selv oppi åsen. Folka som bodde i bygda var omtrent som andre folk… Noen var store og noen var små, noen mente ditt og noen mente datt.

Stort sett som bygder flest, men når det gjaldt en ting, var de helt like alle sammen… De var så fæle til å glømme. Og de glømte de merkeligste ting, alle på en gang! Nå er de på vei til å glømme det viktigste av alt…nemlig jula!

En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen, en av våre mest kjente og kjære forfattere.
Snekker Andersen og Julenissen er tilbake og denne gangen må de hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent.

Kjøp billetter til Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul her. 

Sjekk traileren her:

Last Christmas

Premiere 8. november. Komedie / Romantikk 1 t. 42 min. Tillatt for alle

Romantisk komedie ledsaget av et herlig soundtrack med sangene til George Michael og Wham.

Kate (Emilia Clarke, kjent som Dragenes mor i tv-serien Game of Thrones) er notorisk flink til å alltid ta de gale valgene. Bunnpunktet kommer når hun må ta en jobb som alv i en julebutikk. Men der møter hun og forelsker seg i Tom, og lykken ser endelig ut til å snu. Han lærer henne å sette pris på julen på en helt ny måte, men forviklingene har såvidt begynt.

Se opp, Love Actually – en ny julefilmklassiker er på vei!

Kjøp billetter til Last Christmas her. 

Sjekk traileren her:

 

Terminator: Dark Fate

Premiere 6. november. Action / Sci-Fi 2 t. 8 min. 15 år

«Terminator: Dark Fate er et dødelig fyrverkeri av en film» – Cinema

Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton er tilbake i sine ikoniske roller.

Mer enn to tiår har gått siden Sarah Connor (Linda Hamilton) forhindret Judgement Day, og med det forandret framtiden og omskrev menneskehetens skjebne. Dani Ramos (Natalia Reyes) lever et enkelt liv i Mexico City med sin bror og far da en svært avansert ny Terminator, en Rev-9 (Gabriel Luna), reiser tilbake i tid for å drepe henne.

Danis overlevelse avhenger av å slutte seg til Grace (Mackenzie Davis), en forsterket supersoldat fra fremtiden, og krigsherdede Sarah Connor. Rev-9 ødelegger hensynsløst alt og alle i jakten på Dani, og de tre blir ledet til T-800 (Arnold Schwarzenegger) som muligens blir deres siste håp.

Kjøp billetter til Terminator: Dark Fate her. 

Sjekk traileren her:

 

Sorry We Missed You

Premiere 8. november. Drama 1 t. 41 min. 12 år
Nok et sterkt sosialrealistisk drama fra Ken Loach. («Jeg, Daniel Blake»).

Ricky og familien hans strever med gjeld etter den økonomiske nedturen i 2008. En mulighet til økonomisk uavhengighet kommer med en skinnende ny varebil og sjansen til å arbeide som selvstendig næringsdrivende innen transport og budvirksomhet. Det er hardt arbeid og konas sykepleierjobb er ikke mye enklere. Ricky, kona og deres to barn utgjør en sammensveist og nær familie, men når alle medlemmene trekkes i ulike retninger kommer man før eller senere til et bristepunkt.

«Sorry We Missed You» konkurrerte i hovedkonkurransen under Cannes Filmfestival.

Kjøp billetter til «Sorry We Missed You» her. 

Sjekk traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg