Krona Kino inviterer ikke bare til den store kinodagen denne helgen.

Les mer om det ville kinoprogrammet – med film til halv pris – her.

Dette er filmene som har premiere fredag:

De dødes tjern

Premiere 31. oktober. Skrekkfilm 1 t. 34 min. 15 år

Inspirert av romanen «De dødes tjern» av Bernhard Borge

Lillians tvillingbror Bjørn dør på mystisk vis alene ved den gamle familiehytten. Nå, et år senere, kommer Lillian og vennene hennes til hytta for å ta farvel med og selge stedet. Like etter ankomst begynner mystiske ting å skje. Lillian går i søvne og kan ikke lenger skille mareritt fra virkelighet. Noen eller noe jakter på dem og til slutt dukker liket av en av dem opp.

Er legenden om Tore Gruvik i ferd med å bli virkelighet eller er fienden en av dem?
Hva skjedde forrige sommer og hva var galt med Bjørn Werner?

Kjøp billetter til De dødes tjern her.

Sjekk traileren her:

 

Systemsprenger

Premiere 1. november. Drama 2 t. 12 år

«Det river i hjertet å se denne filmen… full av håp og glede, slik at den vekker både latter og tårer om hverandre» – NRK P3

Benni er ni år gammel tornado i rosa boblejakke. Hun er en systemknuser. En kasteball mellom ulike fosterhjem som ikke klarer å håndtere hennes raseriutbrudd og tøffe ytre.

Alt Benni har lyst til er å bo sammen med moren sin igjen, men hun er ute av stand til å takle datterens uberegnelige oppførsel. Barnevernet er på vei til å gi opp, men når Micha blir ansatt som assistent begynner Benni for første gang å åpne seg. Benni knytter seg til ham, og Micha forsøker å balansere profesjonalitet med personlig engasjement.

SYSTEMSPRENGEREN er debutfilmen til den tyske regissøren Nora Fingscheidt. Unge Helena Zengel briljerer i hovedrollen som ni år gamle Benni. Filmen ble for første gang vist ved filmfestivalen i Berlin i 2019 der den mottok Sølvbjørnen (Alfred Bauer Prisen) for beste film. Den har siden vært favoritt på en rekke festivaler over hele verden, og vant prisen for beste internasjonale film under Oslo Pix Filmfestival i juni.

SYSTEMSPRENGEREN er Tysklands kandidat til Oscar for beste fremmedspråklige film i 2020.

Kjøp billetter til Systemsprengeren her. 

Sjekk traileren her:

 

Familien Addams

Premiere 31. oktober. Animasjon / Familiefilm 1 t. 26 min. 6 år

En animert versjon av Charles Addams tegneserier om en merkelig og eksentrisk familie.

Familien Addams lever sitt merkelige liv i fred og ro i flere år, men når det plutselig dukker opp en helt ny by i nabolaget, og en påtrengende oppussingsekspert ser på familien som en trussel, er det plutselig slutt på familiefreden.

Kjøp billetter til Familien Addams her. 

Sjekk traileren her:

 

Bigil

Premiere 3. november. Tamil / Action / Komedie / Drama / Romantikk / Thriller 2 t. 57 min. 15 år

Bigil is an Indian Tamil-language sports action film written and directed by Atlee and produced by Kalpathi S. Aghoram under the banner AGS Entertainment. The film stars Vijay and Nayanthara in leading roles. The film has music composed by A. R. Rahman.

Buy tickets to Bigil here. 

Check out the trailer here:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg