Her er noe av det som skjer i helgen

Som alltid er det plenty å finne på i Kongsberg denne helgen. Bare sjekk denne lista:

Kongsberg – Hallingdal

30. august. 19:30. Idrettsparken. KIFs A-Lag Herrer tar i mot Hallingdal til kamp i 4 divisjon.

Strikk & Drikk // ÅTTE

30. august. Ta med strikketøy, hekleprosjekt, annet arbeid, eller bare deg selv på ÅTTE fredag 30. august.
Noen av oss starter kl 18, men det er lov å komme når det passer!
Inviter gjerne med venner og kjente!

Facebook.

Birgitte Stærnes og Hélène Dautry

30. august. Kongsberg Kirke. På programmet til denne konserten står bl.a. Halvorsens meget kjente Passacaglia over et tema av Händel, 5 romantiske stykker av den russiske komponisten R. Glière og Zoltan Kodalys fantastiske duo i 3 satser som inkluderer både folkemusikk og klassisk kulturarv.

KIWI Skrim Cup 2019

31. august – 1. september. Skrim fotball har gleden av å invitere deres lag til årets KIWI Skrim Cup helgen.

Cupen arrangeres for årsklassene 7-12 år.

Alle kamper vil bli avviklet på fantastiske Skrim Idrettspark. Det inviteres lag fra Buskerud, Oslo, Vestfold og Telemark slik at muligheten for å møte nye lag er tilstede.

Facebook.

Barnelørdag: Fykomfei

31. august. Barnelørdagene på EnergiMølla presenteres i samarbeid med Block Watne og Buskerud Fylkeskommune. Den første Barnelørdagen etter sommerferien har figurteater på programmet.

Fykomfei er et eventyret om mannen og kona som hadde alt de trengte. Allikevel bar de på en sorg for de hadde ikke fått noen barn. Så plutselig en dag får de tilbud om å bli foreldre til en liten ørnungen og de kaller han Fykomfei. En lykkelig tid begynner, men kan den vare?

Facebook.

Gøy på landet 2019

31. august. Velkommen til årets «Gøy på landet» på Nord Ulland Gård! Vi åpner tunet og dørene for store og små. Ri en hest, kjør gråtassen vår, klapp ei høne, mat ei geit eller smak på noe av det gårdskaféen byr på. Nærmere informasjon om aktivitetene vil postes i egne innlegg på arrangementet. Billetter kjøpes i luka, eller kan forhåndskjøpes fra IB-elevene på Kongsberg VGS. Overskuddet fra billettsalget går til barnehjemmet Bostshabelo i Sør-Afrika og IB-elevenes tur dit i vinterferien. Håper å se deg og dine!💙

Facebook

Barnas lørdag: Tegnemoro

31. august. Vi finner fra fargeblyanter, tegneark og fargeleggingsark for en koselig tegnestund i Barneavdelinga. Vi minner også om at lørdag er siste dag for registrering av premier i Sommerles!

Arrangementet er gratis for små og store.

Hjertelig velkommen!

Facebook.

Overnattingstur til Pråmvika (16- 30 år)

31. august. Turleder: Sigmund og Julie
Påmelding: Kot hjemmeside
Vanskelighetsgrad: Middels

Turen: Vi møtes utenfor Kot kontoret i Hyttegata kl. 11.00 hvor vi ordner med samkjøring. Vi handler inn til felles middag (mat til frokost, lunsj og eventuell snacks må man ta med selv).
Deretter kjører vi inn til bommen i Kisgruveveien og går de 6-7 km til Pråmvika turistforeningshytte. Hytta er ny og fin, ligger flott til ved Kollsjø hvor det er muligheter for å bade og padle kano, hvis vær og temperatur tillater det. Søndag går vi tilbake samme vei ved 12-13 tida.

Facebook.

Gratis ettermiddags-konsert med Jørn Rønningen!

Den 31. august. På Gamle Norge Pub.

Facebook. 

 

Kom Deg Ut dagen

Den 1. september. Bli med på en dag i friluft sammen med Barnas Turlag, FTU og Fellestur.
Vi tar alle utgangspunkt i Funkelia og sommersenteret og har aktiviteter og turer herfra.

Natursti med Barnas Turlag
Turbingo med FTU
Sykkelmuligheter i Sommersenteret
Pølser fra Gilde
Lag pølsepinne selv
Aktiviteter på plassen

Facebook.

Cars and Coffee

Den 1. september. Vi arrangerer Cars and Coffee igjen på Skollenborg i Skrubbmoen 1, søndag 1.september kl.1700. Det håpes på tørt fint vær for da kommer det mange flotte, morsomme, sjeldne, rare biler og motorsykler. Vaffeljentene stiller som vanlig med salg av vafler og kaffe. Alle er hjertelig velkomne. Gratis inngang for alle.

Facebook.

Barnas dag på Lafteråsen med visning

Den 1. september. Velkommen til Barnas dag på Lafteråsen
Søndag 1. september kl. 12 – 14. Vi serverer grillpølser og saft.

Lafteråsen er et flott og barnevennlig boligområde. Her bygger vi for barnas trivsel. Mens vi holder barna i aktivitet i gapahuken, arrangeres det visning av alle hus som er til salgs på Lafteråsen.

Det blir premier til alle barna!

Facebook. 

 

Mindfulnesskurs

Den 2.sept. 18.30-20.30. ​4 ganger. Mindfulness eller oppmerksomt nærvær handler om å være tilstede. Ikke bare fysisk tilstede, men å være tilstede med sansene, tankene, impulsene, følelsene, pusten og kroppen.

Å være tilstede med det som foregår i vår indre og ytre verden med en aksepterende holdning til opplevelse øker vår bevissthet, indre stillhet, kontakt med oss selv og værekraft.

Facebook.

3600.no

Se alle innlegg