Krona Kino har en spennende helg i vente. Se hvilke filmer som har premiere her.

Sjekk hele kinoprogrammet her.  

Spider-Man: Into The Spider-Verse

Premiere 14. desember. Animasjon 1 t. 57 min. 9 år

Opplev et univers der flere bruker masken.

Animasjonsfilm om tenåringen Miles Morales som får superkrefter, og oppdager et parallelt univers hvor det finnes mer enn bare én Spider-Man. Han må slå seg sammen med Peter Parker og de andre Spider-folkene for å bekjempe en trussel som også kan utslette hans egen verden.

Banebrytende animasjonteknikk og et actionfylt og humoristisk manus, gjør dette til en annerledes Marvel-film som du ikke vil gå glipp av!

Kjøp billetter til Spider-Man: Into The Spider-Verse her. 

Sjekk traileren her:

Troll – Kongens hale

Førpremiere 15. desember. Animasjon / Eventyr / Familiefilm 1 t. 25 min. 6 år

Den unge trollprinsen Trym må forlate trolldalen Ervod for å redde sin far, Kong Grom, som er blitt forvandlet til stein og har mistet halen sin.

For å klare dette får han bare to dager, eller så tar hans onde onkel, Grimmer, over makten i trolldalen. Trym og vennene hans, den tohodede Jutul og trolljenta Freia, legger ut på en farlig men eventyrlig reise i en magisk trolleverden for å hente Kongens hale, redde livet hans og gi trollriket tilbake til sin rettmessige Konge.

Kjøp billetter til Troll – Kongens hale her. 

Sjekk traileren her:

Stjernen

Vises 16. desember. Familiefilm / Musikkfilm / Animasjon 1 t. 28 min. 6 år

Helaftens animasjonsfilm om dyrene som hjalp Maria og Josef til Betlehem.

Maria og Josefs ferd mot Betlehem er en godt kjent fortelling blant barn og voksne. Men hva med alle dyrene som hjalp dem på veien? I den helaftens animasjonsfilmen «Stjernen» kan du følge eselet Bo og resten av de firbente vennene som sørget for at vi fikk den aller første julen.

Kjøp billetter til Stjernen her.

Sjekk traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg