Pangstart Påsken med disse populære premierene.

Denne helgen er det premierer på hele seks filmer på Krona Kino.

En av de er premieren på den nye filmen om den flittige, lille traktoren Gråtass! Det feirer kinoen med en koselig familiefest på Krona, med konsert med bandet Indigorado, besøk fra Komnes Ridesenter, Langedrag Naturpark og Barnas Bondegård fra Blaafarveværket.

Kinoen spanderer pølser og inne i salen kan heldige vinnere stikke av med flotte premier fra samarbeidspartnerne deres!

 Se hele kinoprogrammet her. 

Premiere fredag 7. april:

GRÅTASS REDDER GÅRDEN

Gråtass og Gustav (Elias Søvold-Simonsen) inviterer til spenning for store og små. Foto: Cinenord Kidstory

Goggens lille gård står i fare for å bli slukt av kommunens motorveiplaner. Gråtass og Gustav får ideen om lage et gigantisk speil som reflekterer solens stråler, i håp om at jorden skal bli fruktbar på en åker til.

Da blir det nemlig nok dyrkbar mark til at veien må legges utenom!

Vil våre venner klare å redde gården?

Kjøp billetter til Gråtass Redder Gården her. 

Se traileren her:

 

THE BOSS BABY

Livet blir snudd opp ned når denne karen flytter inn. Foto: 20th Century Fox

En hysterisk morsom historie om hvordan en hel familie kan bli snudd på hodet når yngstemann, Tim på 7 år, får en ny lillebror. Det hele er fortalt fra hans perspektiv, og som barn flest har han en ganske vill fantasi.

Dette er en hjertevarm og morsom film som vil treffe hvert eneste medlem i familien.

Med norske stemmer av blant annet: Johan Golden, Morten Røhrt, Lars Sundsbø, Henriette Steensrup, Jan Gunnar Røise, Tobias Asphol, Jan Sælid og Øyvind B. Lyse.

Kjøp billetter til The Boss Baby her. 

Se traileren her:

 

LØVETANNBARN

Foto: Storytelling Media

En liten gutt mister moren, og står helt alene. Han finner likevel nye venner, politimannen Raymond er en av dem. Han følger ham til et nytt hjem, der han møter mange andre barn i samme situasjon. Uansett, Raymond hjelper til, og han finner tillit, kjærlighet og venner. Og lærer å stole på andre – men det er ikke lett!

Løvetannbarn er filmen som har alt og som alle bør se – liten som stor! En herlig film med et stort hjerte,raushet og varme – glede og humor.

En filmopplevelse av de sjeldne!

Les mer om filmen her. 

Se traileren her:

 

HOGGEREN

Anders Baasmo Christiansen. Foto: Mer Film

Anders (Anders Baasmo Christiansen) vokste opp i Rukkedalen med sterk utbrytertrang. Han skulle ut i verden og aldri se tilbake. Men etter tjue år i Oslo er livet fremdeles ikke på plass. Med en følelse av å ha mistet alt som betyr noe, vender han tilbake til hjembygda og flytter inn i småbruket han har arvet etter sine foreldre. Med øks og nevekraft fordriver Anders dagene med å hogge trær i skogen sin, men han er ingen skogsarbeider. Han har ingen plan for det han gjør, bare et mål om å finne roen i naturen og gi seg hen til det fysiske arbeidet.

Idyllen slår raskt sprekker når han møter sine slektninger, som mener han lar arven etter familien gå til spille. De har hver sin tilnærming til hvordan de kan hjelpe sin bortkomne slektning og nekter å la Anders være i fred. Anders føler seg fanget. Heller ikke i naturen kan han bli fri fra seg selv og sin egen fortid.

HOGGEREN er en mørk, humoristisk og sår skildring av Anders’ forsøk på å nullstille livet sitt, med sin søken inn i naturen og det fysiske kroppsarbeidet. I hovedrollen gjør Anders Baasmo Christiansen nok en fantastisk skuespillerprestasjon og blir matchet av noen imponerende tolkninger av de ikke-profesjonelle skuespillerne som spiller slektningene hans. Her får du dialoger du ikke har hørt på norsk film tidligere.

Kjøp billetter til Hoggeren her. 

Se traileren her:

 

GOING IN STYLE

Foto: SF Studios

I et desperat forsøk på å få endene til å møtes risikerer tre venner alt, ved å rane den samme banken som nektet dem pengene de skulle hatt. Lun krimkomedie med Morgan Freeman, Michael Caine og Alan Arkin.

Kjøp billetter til Going in Style her. 

Se traileren her:

 

A UNITED KINGDOM

Foto: KontxtFilm

A United Kingdom er basert på den sanne og fantastiske kjærlighetshistorien til afrikanske Seretse Khama og engelske Ruth Williams. Khama var tronarving til landet som nå er Botswana. I 1948 giftet de seg og trosset dermed sine familier, den britiske kolonimakten og ikke minst nabolandet Sør-Afrika som samtidig innførte apartheid.

Britiske styrker styrte over Khama sitt land og på grunn av sitt giftemål blir han forvist for evig tid. Med støtte fra folkeopinionen legger de nygifte ut på en reise for å kjempe seg tilbake – og vinne både kjærligheten og landets uavhengighet.

Kjøp billetter til A United Kingdom her. 

Se traileren her:


GET OUT

Under overflaten skjuler det seg en mørk hemmelighet. Foto: United International Pictures

Årets store grøssersuksess, «Get out», har tatt kritikere og kinopublikum med storm i USA.

Den unge fotografen Chris Washington inviteres hjem til kjærestens familie for en langweekend på landet. Han er bekymret for at de ikke vil like ham fordi han er afroamerikansk, men kjæresten, Rose, beroliger ham med at han har ingenting å frykte. Vel framme får han snart bange anelser. Innbyggerne i nærområdet er i overkant interesserte i få vite alt om ham, og alle tjenerne på godset oppfører seg som passive, smilende zombier. Er det bare noe Chris innbiller seg, eller foregår det noe skremmende under den rolige, småborgerlige fasaden.

Kjøp billetter til Get Out her.

Se traileren her:

 

VERDENSPREMIERE ONSDAG 12. APRIL:

FAST & FURIOUS 8

Hvem har sagt at man ikke kan ha biljakt med U-båt?

Dom Toretto og resten av crewet har trukket seg tilbake for å leve et normalt liv. Men en mystisk kvinne lokker Dom over på sin side og snart står tidligere venner mot hverandre. Spenn fast sikkerhetsbeltet, for denne filmen tar bilactionsjangeren til helt nye nivåer!

Kjøp billetter til Fast & Furious 8 her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg