Her blir det «elektrisk» stemning

Klokken 07:00, fredag 19. mai, 2017, åpner Power på Kongsberg dørene – med tilbudsfest og fantastiske priser.

Det har oppstått kaos da den nye elektrokjeden Power åpnet sine første butikker i Norge og butikksjefen av avdelingen på Berjasenteret, Ståle Rogstad Frågodt, tror det blir like ville tilstander her da de åpner dørene fredag 19. mai, 2017, klokken 07:00.

For det er en ekte kremmer som klipper snoren fredag morgen. Kongsbergkaren har jobbet med elektronikk siden 2001, så Ståle kjenner både bransjen og Kongsbergmarkedet godt og elsker det han driver med.

Fantastiske kolleger gjør arbeidsdagen bare gøy. Mot, glede og begeistring, som vi sier i Power, forteller Ståle ivrig og ser frem til åpningen.

– Det er klart jeg er spent, men bare positivt. Vi blir jo en helt ny elektronikk-kjede, smiler han stolt.

Det var i april nyheten om at elektronikk-kjeden skiftet navn til Power kom og siden den gang har Ståle og hans 25 dedikerte ansatte stått på dag og natt for å få alt på plass til åpningsdagen.

Gleder seg til nyåpningen. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

Ikke bare blir det ville tilbud, men vi har fått inn nye varegrupper, som for eksempel elsykler, kjøkken, kost-tilskudd og et fantastisk supportkonsept som innebærer personlig hjelp til produkter kjøpt hos oss til alle kundene våre, forteller han stolt.

Det er jo ikke hva vi heter det kommer an på uansett. Det er menneskene som jobber her som er avgjørende. De som kombinerer best service og et bredest mulig utvalgt til billigst mulig pris, er de som vinner konkurransen.

Vi prisløfter ikke, vi har bare lave priser og i åpningshelgen har vi sjokkerende lave priser. Power har i tillegg, som eneste elektronikk-kjede, digitale priser som alltid gir deg de laveste prisene til enhver tid. Den kontrollerer alle konkurrentenes priser og tilpasser seg det. Den sover aldri, understreker Ståle.

 

Powerkonseptet vil sørge for at elektronikkmonopolet i Norge forsvinner og forbrukerne blir de som tjener på det, legger han til.

Fredag 19. mai, 2017, klokken 07:00, er med andre ord en dag Ståle ser frem til. 

Jeg er i 110, så dette gleder jeg meg så utrolig mye til. Nå blir det power to the people! avslutter han.

Elsker arbeidsplassen sin. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg